Aftonbladet
Dagens namn: Verner, Valter
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

”Poäng räcker för Mali”

Spelbolagen sänker oddsen på kryss

sänkta odds Malis anfallsstjärna Frederic Kanoute och hans lagkamrater går till kvartsfinal vid ett oavgjort resultat mot Elfenbenskusten. sänkta odds Malis anfallsstjärna Frederic Kanoute och hans lagkamrater går till kvartsfinal vid ett oavgjort resultat mot Elfenbenskusten. Foto: ap

Elfenbenskusten är redan klart för kvartsfinal.

I kväll avgörs vilket lag som följer dem till slutspelet.

Det står mellan Mali och Nigeria.

Elfenbenskusten har inlett turneringen lovande och leder gruppen. De har vunnit båda sina matcher. Nigeria och Benin har stått för motståndet.

Mali vann deras match mot Benin och spelade oavgjort mot Nigeria. Mali har således allting i egna händer.

– Oddsen på oavgjort hos oss är väldigt låga eftersom en poäng räcker för Mali för att gå vidare. Elfensbenskusten är ju redan klara och kan säkert spara sig - och kanske till och med förlora, säger Johan Rikner, kundchef på Betway.

”Negativ överraskning”

I den andra matchen ställs stjärnspäckade Nigeria mot Razak Omotoyossis Benin. Nigera inledde med en förlust mot Elfenbenskusten och följde upp den matchen med ett oavgjort resultat mot Mali, det innebär att laget står på en poäng inför den avgörande matchen. Benin har förlorat sina två matcher och har ingen chans att gå vidare i turneringen.

– Nigeria har överraskat negativt i turneringen. Men oddsen på Nigeria är ändå låga eftersom Benin varit väldigt dåliga och ändå inte har chans att gå vidare. Nigeria är klar favorit att vinna, men frågan är om det räcker för avancemang?, säger Johan Rikner på Betway.

SENASTE NYTT

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Brennings blogg

Patrik Brenning

Om Aftonbladet