Aftonbladet
Dagens namn: Inga, Ingalill
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Kaxiga passningen: ”Kan hon fortfarande sjunga?”

Spelbolag tror inte på Army of Lovers i schlagern: Här är alla oddsen

Army of Lovers med Alexander Bard, Camilla Henemark och Jean-Pierre Barda.   Army of Lovers med Alexander Bard, Camilla Henemark och Jean-Pierre Barda. Foto: Jerker Ivarsson

Ulrik Munther är den stora favoriten i Melodifestivalen 2013 enligt spelbolagen. Även veteranerna i Army of Lovers är favoriter – men inte hos alla.

Spelbolaget Comeon sågar gruppen och ger 15 gånger pengarna på en seger.

– Deras bäst före datum har helt enkelt gått ut, säger Sverigechefen Christian Bönnelyche.

Alla deltagare i Melodifestivalen 2013 är presenterade, och som vanligt är det en brokig samling med artister med allt från unga stjärnskott som Ulrik Munther till veteraner som Tommy Körberg, Pernilla Wahlgren och Army of Lovers.

Ser man till spelbolagens odds så tror de flesta att Ulrik Munther tar hem det. Även Army of Lovers tillhör en av favoriterna. Men inte hos spelbolaget Comeon.

15 gånger insatsen

De ger 15 gånger pengarna på att Army of Lovers vinner, vilket placerar dem på femteplats på spelbolagets oddslista.

– Deras bäst före datum har helt enkelt gått ut. Inget ont om deltagarna i gruppen men de räcker inte till längre. Camilla Henemark vet man ju knappt om hon kan sjunga längre, säger Sverigechefen Christian Bönnelyche.

Tror på Lindgren

Ser man till spelbolaget Nordicbet så tror de varken att Ulrik Munther eller Army of Lovers vinner. Deras favorit är David Lindgren.

– David Lindgren var årets stjärnskott och gick verkligen hem hos tittarna. I ett startfält där vi tycker att få artister sticker ut ser vi David Lindgren som en med större glans än många andra, säger Urban Aheinen, oddssättare på spelbolaget.

 

DISKUTERA: Vem tror du vinner Melodifestivalen 2013? Tyck till och diskutera nedan!

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet