”Syrianska håller superettanklass”

Sandebäck om dagens säkra – här är alla spel

SPEL

ULRIK SANDEBÄCK

DAGENS SÄKRA

Syrianskas spelartrupp håller Superettanklass. Ska bara slå pigga nykomlingen Ersboda hemma. Odds: 1,33. Sydafrika är redan VM-klart, men kvalar ändå. Vilar stjärnan McCarthy. ­Nigeria spelas till fina 1,50.

DAGENS DRAG

Jonny Rödlund, talang även som tränare, har ett bra lag i Syrianska IF Kerburan. Möter nu ett Vallentuna som ser ut att sakna sin ”stjärna” Danne Lundqvist samt avstängde Alexander Öhman. Kerburan spelas till 1,70. Mabi spelas igen. Odds: 1,80.

DAGENS AVSLAG

Mjällby hade otur senast mot Degerfors. Och förlusten kostade mer än ”bara” poäng. I kväll kan upp till sju spelare saknas! Ängelholm är inte alls tokigt. ­Avstå tvåan till 2,10.

CHALLE BERGLUND

DAGENS SÄKRA

Jag har väldigt svårt att se 2 Bobtail misslyckas i V65-3. Senast i Drottning Silvias Pokal blev det fel och den starten drar vi ett streck över. Nu har hon bästa läget mot ett inte allför tufft motstånd

DAGENS DRAG

Kan 1 Santana Ås hålla ledningen från innerspåret i V65-1? Jag är inne på det och sedan händer det nog inte så mycket och det ­talar för Santana Ås. Han visade under förra året att han kan ta sig an kulltoppen, nu ser han dessutom ut att vara på g.

DAGENS AVSLAG

När 10 Ila Dimanche, V65-6, har radat upp segrar i de tre senaste starterna har det varit från spets.

I dag blir det ingen ledning och då är hon illa ute. Hon blir överstreckad och jag står över.

GERT LENGSTRAND

DAGENS SÄKRA

2 Bobtail (V65-3) var ­favorit i Drottning Silvias Pokal men kom på vingel. Möter överkomligt gäng nu och från ett bra läge bör hon vinna plättlätt. Jag ­spikar även 3 Euro Staro Crown i V65-5 som är fältets bästa häst.

DAGENS DRAG

Jag tror en hel del på 1 Calamara Donna (V65-2) som har spetsläge och som tillhör de bästa i kullen. Får hon bestämma blir hon inte lätt att tas med. En annan spetsvinnare kan hemmahästen 1 Santana Ås vara i V65-1. Formen är bästa tänkbara liksom läget.

DAGENS AVSLAG

11 Discovery Håleryd (V65-4) har varit duktig och verkar vara av rätt sort. Här får han sitt första riktiga elddop och möter några riktigt bra hästar som har bättre spår. Jag tror inte han hinner fram.