”Arsenal blekt senast – skrällvarning i kväll”

Sportbladets experter ger dig bästa speltipsen

Foto: AP
SPEL

Här är Dagens Bästa Spel, onsdagen 19 januari 2011.

STEVEN-LEE HOLMDAHL:

DAGENS SÄKRA:

Inter har fått luft under vingarna efter tränarbytet. Leonardo har snabbt fått laget på rätt köl och nu har man fått vittring på serieledande Milan. Inga nya skador stör, men Motta ställs utanför truppen. Har svårt att se hur Cesena ska kunna stå emot. Mycket trolig etta. Odds: 1,29.

DAGENS DRAG:

Jag gillar Lille skarpt och blir inte alls förvånad om laget blir mästare senare i vår. Man såg riktigt bra ut i omstarten mot Nice (2–0). Det vimlar av potentiella matchvinnare och Eden Hazard var magisk senast (kul målskyttespel till runt 3,00). Etta, hcp 0–1 (alltså tvåmålsseger), liras till 2,35.

DAGENS AVSLAG:

Arsenal svarade för en blek insats i hemmamötet senast och nu väntar spel på ett kokande Elland Road. Man besväras alltjämt av defensiva avbräck och ett vilt kämpande Leeds kan ställa till med bekymmer igen.

MICKE NYBRINK:

DAGENS SÄKRA:

5 Höwings Oh Titan (V64-6) var kanonfin när han vann i onsdags. Visst fick han en bra resa men han vann skitlätt. Nu bär det av till spets och sen är det kört – för övriga.

3 Mellby Trader (V64-3) gillar jag. Satt fast med rubbet på V75 senast, öppnar fort och leder sannolikt från start till mål.

DAGENS DRAG:

2 Tremendous Step (V64-2) gick en riktig rökare näst senast, har perfekt läge och kan mycket väl vinna nu. Helt bortglömd!

11 Pain Riche (V64-4) har hög fart och kan skrälla felfri.

7 Shackelton Carjan (V64-5) mötte övermakten senast men visade i alla fall form. Rolig jackpottrysare.

DAGENS AVSLAG:

1 Mils You Love (V64-5) är brakfavorit i ett tunt lopp. Han är på gång igen men riskerar att fastna från innerspåret. Garderas. Sen vill jag bara informera om att 3 Iceland ska tävla med skor i kväll.

PATRIK FERNLUND (Medarbetare, Trav365):

DAGENS SÄKRA:

5 Iceland (V64-1) ligger Stefan Melander lite lågt med men det är ingenting jag bryr mig om. Hästen ska vinna det här loppet fram och baklänges om han ska ha något att göra i Prix d’Amerique om mindre än två veckor. Melander kör tidigt till ledningen och vinner hur lätt som helst. Spik!

DAGENS DRAG:

Sören Eriksson kör båda mina drag i kväll. 2 Tremendous Step (V64-2) är inte så tokig och gör bra lopp mest hela tiden. Med lite tempo fäller han många till slut, kanske alla.

15 Take Me to the Top (V64-4) har hittat en hysterisk form. Passas noga trots det svåra utgångsläget.

DAGENS AVSLAG:

V64-omgångarna blir tråkigare och tråkigare och något måste göras. Det är jackpott mer eller mindre varje vecka och till sist tröttnar spelarna. Att det är jackpott i kväll noterar jag knappt då det troligtvis blir en ny igen …