Aftonbladet
Dagens namn: Henrietta, Henrika
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Vann 1,5 miljoner – i mobiltelefonen

Foto: Sanna Sjöswärd/Montage

3,3 miljoner kronor.

Så mycket har de travspelare som ligger i topp på vinstlistan vunnit.

– Det är ett otroligt smidigt och bra sätt att spela på, säger ATG:s PR-chef Marie Hyllander om att spela i sin telefon.

Sen i juni 2007 kan man spela trav i mobilen. Det är ett spelsätt som fler och fler utnyttjar. När man inte har tillgång till en dator så är en mobiltelefon det enda som behövs för att vinna stora på pengar på trav. Bara genom några få knapptryck kan du lämna in allt från V75-system till vinnare och platsspel.

– Det är ett otroligt smidigt och bra sätt. Om man inte gillar att sitta vid datorn, eller inte har tillgång till en dator är mobiltelefonen ett perfekt verktyg att spela med, säger ATG:s PR-chef Marie Hyllander och fortsätter:

– Det är kanon att använda till de snabba spelformerna, som vinnare, dagens dubbel och Harry Boy. Att spela V75 tar en liten stund och det krävs lite mer tid. Det är kanske därför de inte har blivit fler storvinster via mobilen.

Vann 1,5 miljon

Men storvinsterna via mobiltelefon har inte uteblivit. Den 18:e oktober hade en V75-spelare i Kalmar lämnat in sitt system via mobiltelefonen. Systemet prickade in alla sju rätt under tävlingsdagen på Hagmyren och vann 1 586 991 kronor. Det är inte den enda storvinsten, här nedan ser du hela vinstlistan via mobiltelefon hittills under 2008.

Om man tycker att spel i mobiltelefonen blir för enkelt kan man sätta en budget för hur mycket man kan spela. Det kan man även göra när man använder ett ATG-konto.