Aftonbladet
Dagens namn: Magnus, Måns
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Hade spelkvitto värt 1,4 miljoner i fickan

Vid halv fem i dag kom en man in i kiosken i Örnsköldsvik.

Ur fickan halade han ett spelkvitto värt 1,4 miljoner kronor.

– Vinnaren var glad men sansad, han är nog lite chockad fortfarande, säger Patrik Undin på Vallakiosken i Örnsköldsvik.

Senaste veckans smartaste V75-spelare bor i Örnsköldsvik. Bara 14 spelare lyckades pricka in sju rätt på V75 på Solvalla i lördags. En Örnsköldsviksbo lyckades med bedriften med ett system som bara kostade 144 kronor. Klockan fem på eftermiddagen på måndagen stegade han in på Vallakiosken i Örnsköldsvik. I fickan hade han spelkupongen som var värd drygt 1,4 miljoner kronor.

– Han kom in i kiosken och lämnade in spelbongen och fick sitt vinstbevis. Vinnaren var glad, men ganska sansad, han är nog fortfarande lite chockad, säger Patrik Undin som driver Vallakiosken i Örnsköldsvik.

Mycket kunnig

Spelaren är ett välbekant ansikte i butiken, en medelålders man som ofta spelar på trav och är mycket kunnig.

– Han berättade att han var otroligt nervös inför sista avdelningen i lördags. Han hade spikat i sista avdelningen, trots att hästen inte var favorit, säger Patrik Undin.

”Lär bli rusch”

Den fräcka spiken heter Majesty of Rock och var streckad på bara 20 procent av systemen. Majesty of Rock vann säkert och storvinsten var ett faktum. Mannen kan nu byta ut sitt vinstbevis mot pengar på banken.

– Alltid jätteroligt när mina kunder får storvinster. Vi har firat lite och satt ut stora skyltar på gatan. Det lär bli rusch här inför Elitloppet, säger Patrik Undin.