Aftonbladet
Dagens namn: Signe, Signhild
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Kuskarna du ska spela för att vinna storvinsten

Erik Adielsson, Per Lennartsson, Åke Svanstedt, Björn Goop och Ulf Ohlsson är kuskarna som har tagit två segrar var när det blivit större utdelning på Solvalla.   Erik Adielsson, Per Lennartsson, Åke Svanstedt, Björn Goop och Ulf Ohlsson är kuskarna som har tagit två segrar var när det blivit större utdelning på Solvalla. Foto: ALN/KANAL75

Ska du vinna miljoner på onsdag – då ska du ta med de här toppkuskarna på ditt jackpottsystem.

Björn Goop, Ulf Ohlsson, Erik Adielsson, Åke Svanstedt och Per Lennartsson är kuskarna som vunnit mest när det blivit rejäl utdelning på Solvalla.

Vid tre av V64-omgångarna på Solvalla i år har det slutat med utdelning på över 100 000 kronor.

Den 13 januari blev det miljoner då värdet för alla rätt slutade på 2 795 331 kronor. 27 januari kunde spelare med sex rätt hämta ut 215 873 kronor och i slutet av mars blev utdelningen 109 710 kronor.

Chans att vinna 12 miljoner

Varje gång det har blivit större utdelning är det toppkuskarna Björn Goop, Ulf Ohlsson, Erik Adielsson, Åke Svanstedt och Per Lennartsson som har dominerat. De har tagit två segrar var.

På onsdag kan det bli stor utdelning på Solvalla igen då det är jackpott och hela 12 miljoner till en ensam vinnare med alla rätt.