Aftonbladet
Dagens namn: Maurits, Moritz
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

”Alla mina hästar har chans på V75”

Foto: LARS JAKOBSSON/KANAL75

Fyra hästar – alla med segerchans.

Stefan Hultman har en intressant lördag framför sig i Örnsköldsvik.

– Ingen av mina hästar är chanslösa, Nantucket är bästa chansen.

Solvallaprofilen Stefan Hultman har en intressant och spännande helg. I dag på Umåker har tränaren fyra egentränade hästar till start på V75 och Hultman tror alla har segerchans.

”Fantastiskt fin”

I dagens huvudnummer, gulddivisionen, med 200 000 kronor till vinnaren har Hultman med favoriten och en skräll. Favorit är Olympiatravstvåan Marshland som startar från spår tre bakom startbilen.

– Han har riktigt bra form och var fantastiskt fin på Åby då han avslutade riktigt bra. Han känns fin efteråt och jag tror han bibehåller formen. Det känns som att han utvecklats lite till i år och nu möter Marshland ett par bra motståndare men jag tycker att min häst ska ha bra chans. Marshland håller hög klass och har chans i stort sett alla gäng. Han är väldigt allround och är en önskehäst att ha, säger Stefan Hultman som även har Yellow Eden som lottades till spår tio.

– Vi hoppades en hel del på honom senast men det var möjligt att han blev för laddad då och galopperade. Vi hittade lite småsaker på honom men det var inga stora saker och han tränar bra och kan vara tredjehästen i det här loppet efter Marshland och E.L.Mikko. Han får ett fint lopp härifrån och kommer gå med ett norskt huvudlag. Han kan vara en skräll, säger Stefan Hultman till Trav365.