Aftonbladet
Dagens namn: Tryggve
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Pengaregn: 18 nya miljonärer på V75

Foto: ALN

Skrällarna avlöste varandra på V75.

Det gjorde 18 travspelare i Sverige till miljonärer.

– Det är alltid roligt när det blir många som vinner, säger Hasse Svennehed, pr-chef på ATG.

Lördagens V75-omgång på Solängets travbana i Örnsköldsvik blev svårlöst och enbart 18 system lyckades med bedriften att få sju rätt. Fyra av de sju vinnarhästarna gav över tio gånger i vinnarodds och efter dagens omgång jublar man säkert lite extra i Askim och Vikarbyn. Hos Coop Forum Sisjön i Askim får 20 andelsspelare dela på 2,2 miljoner kronor och hos Tempo Hellströms i Vikarbyn får 10 andelsspelare dela på 1,1 miljon.

Pr-chefen: Stort grattis!

Av de 18 vinnande kupongerna var elva inlämnade på ATG.se och sju hos ATG-ombud. Under förra året skapades 195 nya miljonvinnare på V75 vilket är rekord. Efter lördagens miljonregn är ATG:s pr-chef Hasse Svennehed glad över miljonfördelningen.

– Jag vill säga stort grattis till alla vinnare i dag och jag kommer försöka få fatt i alla som spelat på nätet och vunnit. Det är roligt när det blir så många miljonärer och framförallt är det kul att få variation på utdelningarna. Antal miljonärer är alltid roligt att kolla när vi summerar året och V75 skapar många miljonärer – varje år, säger Svennehed.