Aftonbladet
Dagens namn: Bernhard, Bernt
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Hästarna som kan ge dig 35 miljoner

Foto: aln

De har alla en sak gemensamt.

Hästarna är bland de minst streckade i varje V75-lopp på Hagmyren.

Här är skrällarna som kan ge dig hela potten på 35 miljoner kronor.

På lördag kan en V75-spelare ta hem den största vinsten på trav – hittills i år. Ingen spelare lyckades pricka in alla rätt på Jägersro i tisdags, därför flyttas extra miljoner över till helgens omgång och det ligger nu 35 miljoner och väntar. Tidigare i år har det blivit vinster på 23- och 24 miljoner kronor, men på lördag kan alltså de siffrorna slås – med besked.

”Fin form”

För att vinna hela potten på V75 krävs skrällar, ordentliga skrällar. Trav365 har plockat ut några av de minst streckade hästarna i varje lopp. Skrällarna som kan ge dig hela potten på 35 miljoner kronor. En sådan kan Tricky Star vara i den första omgången. Hästen som körs av Bo Eklöf är streckad på en procent av de hittills inlämnade kupongerna. Enligt tränaren är det fel.

– Han är i fin form och känns bra, säger Niklas Sköld i Sportbladets kuskintervjuer.

Knappt streckad

En annan som kan skrälla och ge värdet en rejäl skjuts uppåt är Scargel i V75-3. Hästen är knappt streckad, men stallet låter nöjda och tränaren Timo Nurmos hävdar att hästen är i sitt livsform.

– har form på väg uppåt. Satt kvar med allting kvar senast. Så det är uppåtform för hans del och han kommer säkert göra ett fint lopp och tjäna en bra slant, säger stallets försteman CG Björkroth till Sportbladet.