Aftonbladet
Dagens namn: Bartolomeus
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Sportbladets V75-tips

Foto: Kanal 75

Här är Sportbladets V75-tips till lördagens tävlingar på Halmstad.

Den här veckan tippar Sportbladets expert Per Nicklasson.

Vill du vinna miljoner? Ta rygg på oss!

V75-1

Loppet

Vi streckar två, men större plånböcker streckar fler?

Tipsettan

All American Candy får nog ses som spetsfavorit. Han är svårslagen från den positionen och vi hade långt gångna funderingar på att singelstrecka honom innan vi till slut bestämde oss för att dubbla systemet.

Motbuden

Fore Candy är en mycket rejäl travare som nästan aldrig gör ett dåligt lopp. Vi har en känsla av att han kan ge vår tipsetta en hård match även om han skulle tvingas göra grovjobbet utvändigt om denne. J.L.’s Buv är intressant på läget. Han är startsnabb, men släpper trots allt för att hoppas att luckan dyker upp? Ytterligare tre hästar känns som de hetaste utmanarna.

Skrällbudet

Mellby Vargtass håller vi högt, men när lossnar det?

Spetsbudet

Vi tror att All American Candy får överta ledningen av J.L.’s Buv, om han inte når dit av egen kraft.

! Statistik­vinnaren

Fore Candy.

V75-2

Loppet

Ett mycket bra lopp.

Tipsettan

Perfect Power tippas på spåret. Han borde kunna öppna bra. Visar fin skalle.

Motbuden

Indigious är en läcker individ. Fyra streck känns starkt.

Skrällbudet

H.R.Arn – glömd igen?

Spetsbudet

Perfect Power.

! Statistik­vinnaren

Indigious.

V75-3

Loppet

Caballion vinner om han sköter sig – och inte är knäckt av de tunga loppen han fått.

Tipsettan

Så visade det sig senast att Caballion kan bli trött. Innan det hade han ju visat enorm styrka och kapacitet. Mycket lättare emot nu, men det är ju det här med att han galopperat en hel del. Vi vågar helt enkelt inte lita på honom fullt ut.

Motbuden

Om Caballion skulle galoppera vill vi inte spricka, även om det känns övergarderat med helgardering – Clear Sign och Nick Nock bör få svårt. Vill man pruta mer kan man chansa bort åtminstone två till – fast då får man inte råd med Prince­ Tagg, som även om han varit tveksam i år ju är en mycket bra häst.

Skrällbudet

Yield Boko är på väg tillbaka till gammal god form.

Spetsbudet

Yield Boko och Caddie Comet öppnar bäst, men ­Caballion övertar?

! Statistik­vinnaren

O’Grady.

V75-4

Loppet

Leder hela vägen trots full fart?

Tipsettan

Digital Darling flög till ledningen senast och drog sedan undan hela­ vägen. Trots överlägsen seger på fin tid såg det ut som om hon kunde­ ha fortsatt en bra bit  till i samma tempo. Nu är konkurrensen stentuff, men vi tror att hon tar ledningen igen och är hon i samma författning som senast får de övriga svårt att hota.

Motbuden

Like Magic Face är kanske den bästa hästen i loppet, men är han tuff nog att vinna om han får göra grovjobbet. Övriga hoppas på hårt tempo, då kan de flesta bli aktuella – åtminstone sju eller åtta stycken om man garderar loppet?

Skrällbudet

Royal Fighter höll starkt senast, blir allt bättre.

Spetsbudet

Digital Darling, trots många startsnabba.

! Statistik­vinnaren

Black Photo.

V75-5

Loppet

En eller många? En! Kanske två…

Tipsettan

Delmonica Sund har hela tiden varit en fin travare, men i sin nya regi har hon utvecklats, i alla fall av den senaste insatsen att döma. Hennes startsnabbhet bör föra henne till ledningen – och där blir hon nog kvar.

Motbuden

Vi ser Adena Boko som värst emot, trots den jobbiga uppgiften med många att runda. Hon är van vid hårdare motstånd och såg fin ut senast.

Skrällbudet

Snabba Calypso Sund?

Spetsbudet

Delmonica Sund.

! Statistik­vinnaren

Joy Soft Laday.

V75-6

Loppet

Kul lopp, tipsettan ett tänkbart spikförslag.

Tipsettan

Amour de la Rue kan nog öppna snabbt om man trycker av honom. Når han ledningen tror vi inte att någon mäktar med att plocka ner honom. Får han en annan resa är han bara en av flera med chans, men fortfarande har han den bästa chansen.

Motbuden

Montgomery Gel höll starkt i spåren på slutrundan senast. Svårt att veta­ hur han står pall täta starter, långa resor och tuffa upplägg, men om han gör det är han bra nog att sänka allt. Long Night felade i slutsvängen senast. Var det ett tecken på vikande form eller­ bara en tillfällighet? Vi vågar inte chansa bort honom­ efter­ starka insatser före.

Skrällbudet

Glöm aldrig bort Danne Fame, även om vi får rata.

Spetsbudet

Luringen Palema är snabb ut. Amour de la Rue kan nog få överta om han håller ut nr 4 och 5.

! Statistik­vinnaren

Mr Jef Fior.

V75-7

Loppet

Bra klass på avslutningen.

Tip settan

True Advantage befäste sin fina form med att sitta fast med mycket sparat i lördags. Bra för henne om hon ska klara den här hårda matchningen och nu är det enklare emot. Tänkbar chansspik.

Motbuden

Hard Cider är nog bästa hästen i loppet, men läget avskräcker – desto mer med tanke på att det är kort distans. Indigo Broline kan aldrig räknas bort med tanke på sin höga grundkapacitet.

Skrällbudet

Det finns många som har chansen, men säkert blir lite­ bortglömda. Victoria Island är en. Hon får en fin resa,­ fast hon kanske inte når ledningen.

Spetsbudet

Här kan det nog bli åka av från start med tanke på alla startsnabba hästar. Normalt sett är ändå Vinnalt Herkule spetsfavorit i kraft av spåret.

! Statistik­vinnaren

Hard Cider.