Aftonbladet
Dagens namn: Jon, Jonna
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Titta – nu kan vi få se superloppet

Commander Crowe, Rapide Lebel och Ready Cash kan äntligen få mötas på banan.   Commander Crowe, Rapide Lebel och Ready Cash kan äntligen få mötas på banan. Foto: kanal75

Nu kan monstermötet mellan Europas främsta stjärnor bli av.

I helgen kan Commander Crowe, Ready Cash och Rapide Lebel mötas i storloppet Grand Prix du Conseil General des Alpes Maritimes.

Hela Trav-Europa såg fram emot supermötet mellan de tre främsta travhästarna i Europa. Tanken var att de skulle mötas på den belgiska banan Mons i början augusti. Men i sista stund fick Commander Crowe strykas på grund av hosta.

På lördag kan dock matchen bli av då Commander Crowe, Ready Cash och Rapide Lebel möts på den franska rivieran i loppet Grand Prix du Conseil General des Alpes Maritimes som avgörs på banan Cagnes-sur-Mer, rapporter Tgn.no.

Commander Crowe har chans att ta andra raka segern loppet.  I fjol vann Commande Crowe loppet på 1.08,8 – vilket var den snabbaste tiden i Europa genom tiderna.

Startlistan till loppet är ännu inte klar, men Commander Crowe, Ready Cash och Rapide Lebel finns med i den preliminära startlistan.

Senaste nytt