Aftonbladet
Dagens namn: Henrietta, Henrika
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Galna succén i Avesta: Sex miljonvinster

Succébutiken Trav In i Avesta har dragit in sex miljonvinster – på ett år.

I helgen slog de till igen när en av deras stamkunderna vann 4,5 miljoner på V75.

–  Vinnaren var jätteglad och skulle ha partaj med sina kompisar under söndagen, säger butiksägaren Johnny Wärnberg till Trav365.

Trav In i Avesta. Butiken där kunderna drar in miljonvinst efter miljonvinst.   Trav In i Avesta. Butiken där kunderna drar in miljonvinst efter miljonvinst. Foto: Kanal 75

Trav In i Avesta fortsätter att dra in miljoner på trav. I år har butiken dykt upp flera gånger i ATG:s vinstlistor.

Den riktigt stora vinsten var i januari då en av deras kunder vann 26 miljoner på V75 efter att ha blivit ensam med alla rätt.

– Det har varit ett otroligt år. Vi har haft flera miljonvinster i år och flera andra vinster på flera hundra tusen. Det har gått väldigt bra för våra kunder. De är skickliga, men att det har blivit så här många miljonvinster är lite onormalt. Alla vinner samma år. Vi brukar ligga på runt 15-20 miljoner i vinster per år. Jag tror att vi är uppe i 45 miljoner nu och året är ännu inte slut.  Det är lite olika personer som vinner, men någon har vunnit storvinsten flera gånger, säger Johnny Wärnberg.

”Spelar endast V7”

I lördags var det dags igen då en av stamkunderna vann 4 515 332 kronor efter att ha spelat V7. Vinnaren har tagit kontakt med Johnny för att berätta att det var han som låg bakom systemet.

– Det är en av våra trogna travspelare. Kunden vill vara anonym. Han är i medelåldern och spelar dagligen på trav. Han var ensam på vinsten. Han spelar endast V7 hela tiden. Mannen var jätteglad och skulle ha partaj med sina kompisar under söndagen för att fira vinsten.

Systemet kostade över 1 000 kronor och innehöll två spikar.

– Jag vet att han hade hade tre hästar i sista loppet. Det kom tre hästar på linjen och han hade två av dem.