Aftonbladet
Dagens namn: Fredrika
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Succébutikens tips – ska vinna miljoner på V75

Ny storvinst till Åland Shell Mariehamn var butiken som drog in miljonvinsten. Butiksägaren Anders Holmberg berättar att det är fem killar som delar på vinsten. (På bilden: Anders Holmberg med personal.)   Ny storvinst till Åland Shell Mariehamn var butiken som drog in miljonvinsten. Butiksägaren Anders Holmberg berättar att det är fem killar som delar på vinsten. (På bilden: Anders Holmberg med personal.) Foto: PRIVAT

De spelade in 1,1 miljoner förra lördagen.

Nu är turbutiken Shell i Mariehamn ute efter nya storvinster.

– Till den här lördagen blir det extra mycket andelsspel eftersom det surras mycket om miljonvinsten i butiken. Vi sålde första V75 andelen redan i tisdags och så har det hållit på, säger butiksägaren Anders Holmberg.

För nästan exakt två år sedan drog de in 3,1 miljoner kronor efter att en av deras kunder valt att spela V7 och fått 2,5 gånger utdelningen. Hjärnan bakom systemet var sjukpensionären Tommy Eriksson som komponerat ett system.

Förra lördagen vann en kund i succébutiken över 1,1 miljoner kronor på V75.

– Han har haft fina framgångar på spel tidigare och vunnit en del i år. Det här är några vänner som alltid spelar V7 när det är jackpott, berättade butiksägaren Anders Holmberg tidigar i veckan på Trav365.

”Surras mycket”

Nu är miljonbutiken ute efter nya storvinster. Och det märks på folket på Åland att butiken vann stort för mindre än en vecka sedan.

– Till den här lördagen blir det extra mycket andelsspel eftersom det surras mycket om miljonvinsten i butiken. Vi sålde första V75 andelen redan i tisdags och så har det hållit på, säger Anders Holmberg.

Han fortsätter:

– På lördag gör vi även ett stort bolag i butiken så vi gör 10 minuter före spelstopp och förstås inväntar vi värmningsrapporterna från Trav365 livechat men även ATG live. Tänk om någon storfavorit råkar bli struken igen den här helgen.

”Härliga tävlingar”

Tävlingarna avgörs på Sundbyholmstravet utanför Eskilstuna och det är fina lopp på V75-spelet som kryddats med Breeders' Crown-finaler.

– Härliga tävlingar och travsport när V75 avgörs på Eskilstuna. På förhand känns det lite favoritbetonat och frågan är om det kanske kan bli jackpot nästa vecka. Men vi ger det en chans och då gäller det att hitta lite andra spikar så vi höjer värdet, säger Holmberg.

– Rapporterna om att Stall Svanstedts sandbana inte var i ett funktionsdugligt skick efter allt busväder i höst gjorde att vi inte spikade Åkes hästar förra helgen. Frågan är om man behöver ha med Metior Easy, Monster Drive eller Main Kronos på kupongen ihelgen. Men det är ju lite slött att ryka på grön kusks hästar. Fast inte imponerade hästarna hans i onsdagens V86 omgång heller.

Jätteskräll

I V75-2 startar Qvintette, en häst från Åland, som Anders har full koll på. Och han varnar för jätteskrällen på V75.

– Jag pratade med tränaren Ulf Eriksson i veckan och det lär nog laddas lite här, skoryck runt om för första gången. Och om vi skall vara ärliga, kolla senaste loppen, spår 10,10,12 och så dålig har hon inte varit. Blir det problem för någon av favoriterna här är det kul som ålänning att skratta när en en procent vinner. Men min favorit i loppet är annars 2. My Golden, så fin hon var senast, säger Anders Holmberg.