Aftonbladet
Dagens namn: Gerhard, Gert
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Hon lämnar jobbet som chef på banan

Kajsa Gustafsson slutar som travbanechef på Umåker.

Efter några månader på det nya jobbet har hon valt att säga upp sig.

– Det gick inte att kombinera arbetet på travbanan med arbete som konferencier, intervjuare och filmmakare, säger Göran Westman, ordförande för travsällskapet i ett pressutskick.

Kajsa Gustafsson   Kajsa Gustafsson Foto: Kanal 75

I mars i år berättade Umåker att de värvat tv-profilen Kajsa Gustafsson som ny chef på banan.  Kajsa har tidigare synts som reporter i TV4 och som segerintervjuare på landets banor.  Hon gjorde även dokumentären ”Skitamatören från Tranemo” som visades på tv i fjol.

Nu efter några månader på det nya jobbet väljer Kajsa att sluta:

”Kajsa Gustafsson har meddelat styrelsen för Västerbottens Travsällskap att hon lämnar arbetet som VD och Travbanechef i Umeå. Det gick inte att kombinera arbetet på travbanan med arbete som konferencier, intervjuare och filmmakare. Vi respekterar Kajsas beslut och söker andra former för samverkan med henne i framtiden. Västerbottens Travsällskap får se över sin organisation utifrån dessa nya förutsättningar”, skriver banan i ett pressutskick.

Sportnu.se rapporterar att Umåker kommer samarbeta med Solänget i framtiden och nu söker man en ersättare.

–  För oss gäller att jobba vidare och det blir ju så att vi jagar en person till i en tänkt trojka för Umåker och Solänget, säger Göran Westman till sajten.