Aftonbladet
Dagens namn: Matteus
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Lämnade in samma spelkupong 10 gånger – tog hem jättevinst

Spelare lyckades med knepet: ”Jag vet vem det är”

Här lämnades spelen in.   Här lämnades spelen in. Foto: KANAL75, HITTA.SE

Svensken lämnade in samma V75-kupong – tio gånger.

Då tog han hem storvinsten i lördags.

– Det är både skicklighet och tur, säger Marie Beckman hos Tempo Björlanda i Torslanda, där spelaren lämnade in kupongerna.

Marie Beckman hos Tempo Björlanda i Torslanda.   Marie Beckman hos Tempo Björlanda i Torslanda. Foto: privat

Det låg extra miljoner i potten i lördags när jackpott-omgången avgjordes på Axevalla. Men när flera av de mest betrodda hästarna vann blev det inga miljoner till spelarna, i stället slutade utdelningen på sju rätt på 4 674 kronor.

Men det var en svensk spelare ute hos spelombuden som lyckades vinna stort. Han hade spelat för 480 kronor och vann 116 850 kronor.

”Spännande och roligt”

Knepet? Han lämnade in samma kupong flera gånger hos butiken Tempo Björlanda i Torslanda.

– Han spelade en enkelrad gånger tio och valde V7 vilket innebär 2,5 gånger utdelningen. Så det var därför det blev så mycket pengar. Det var spännande och roligt med en vinst till butiken, säger butiksägaren Marie Beckman.

”Skicklighet och tur”

Enligt Marie är det en yngre kille, som brukar spela i butiken, som är ägare till kupongen.

– Jag vet vem det är. Det är nu på senaste tiden som han börjat intressera sig för trav och hästar. Han är inte så gammal, omkring 26-27 år. En kille som jobbar här, han som vann och ett par kompisar till brukar spela tillsammans. Men den här lappen hade han helt själv. Det är både skicklighet och tur, säger hon.

Har han hört av sig efter vinsten?

– Han har inte varit inne i butiken efter vinsten, men han kommer säkert in i dagarna om han inte har flytt landet på en gång, skämtar hon.