Aftonbladet
Dagens namn: Tekla, Tea
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Travets supervecka – med extra miljoner

Den här veckan är det extra många miljoner att spela om när det är jackpott på V64, V86 och V75. Dessutom premiär för Onsdags Xpress som avgörs på Åby och Solvalla.   Den här veckan är det extra många miljoner att spela om när det är jackpott på V64, V86 och V75. Dessutom premiär för Onsdags Xpress som avgörs på Åby och Solvalla. Foto: ALN/ PETER KJELLERÅS

Travets supervecka är fylld av extra miljoner.

Jackpott i kväll på V64 och fyra miljoner kronor till en ensam vinnare.

På onsdag är det premiär för Onsdag Xpress – med jackpott och fetvinst på 10 miljoner kronor.

Festen avslutas på lördag med V75-jackpott på Kalmar.

Den här veckan har du flera chanser att vinna miljonbelopp på travet. Just nu är det tre jackpott-omgångar och det börjar redan i kväll på Örebrotravet då det ligger fyra miljoner kronor i potten till en ensam vinnare med alla rätt på V64.

Minst 10 miljoner

Nu på onsdag är det premiär för Onsdag Xpress där V86 avgörs på två banor och under den första omgången går loppen på Solvalla och Åbytravet. På onsdag är det också jackpott eftersom ingen hade åtta rätt på Solvalla senast.

De första fyra omgångarna av Onsdag Xpress finns dessutom en fetvinst. Det innebär att den som är först ensam vinnare med åtta rätt under perioden 26 februari till och med 19 mars garanteras minst tio miljoner kronor.

Chans att spela in en av de största vinsterna

Travets jackpottvecka avslutas på Kalmartravet med V75-jackpott. 

83 miljoner kronor att spela om och för den som blir ensam vinnare med alla rätt får in runt 50 miljoner kronor, i så fall är det den tredje högsta utdelningen någonsin. 

I startlistorna finns bland annat Lutfi Kolgjinis stjärna Raja Mirchi som gör årsdebut. Hästen går ut i V75-3 och möter bland annat Dileva Käll och Capello Bob.

Här hitttar du alla startlistor till veckans lopp.