Aftonbladet
Dagens namn: Signe, Signhild
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Fixade pengaregn till V64-spelarna

De vann storvinsten på Färjestad

Jörgen Westholm slog till med en dubbel på Färjestad och var nöjd med hästarna. För spelarna blev det stora pengar, utdelningen slutade på 263 604 kronor.   Jörgen Westholm slog till med en dubbel på Färjestad och var nöjd med hästarna. För spelarna blev det stora pengar, utdelningen slutade på 263 604 kronor. Foto: ATG PLAY

Fem spelare fick dela på V64-miljonerna under måndagskvällen

Mest pengar fick en nätspelare i Västra Götaland.

Efter att ha valt V6 fick han eller hon in 659 000 kronor på kontot.

Rommetränaren Jörgen Westholm bidrog till den fina utdelningen på V64 under måndagskvällen då han slog till med en dubbel.

Först vann han med Ante Dana till över fyra gånger pengarna och i kvällens sista avdelning blev det seger med 10-oddsaren Thaitec.

Det var en glad tränare som intervjuades i Vinnare V64 efter det sista loppet.

– Jag tyckte att vi hade lite fina chanser men jag visste inte riktigt att den här skulle vara så startsnabb. Han kändes fin hela vägen. Det här var en mycket angenäm resa. Jag är nöjd, den här hästen har det varit lite trassel med nu fick vi ett kvitto att han är så bra som jag förväntade mig, sa han.

Nätspelare vann mest

Utdelningen för sex rätt slutade på 263 604 kronor och fem spelare runt om i Sverige satte alla rätt.

Mest vann en kund i Västra Götaland som lämnat in en kupong över nätet och valt att strecka för V6. Kunden fick 2,5 gånger utdelningen och en vinst på 659 010 kronor.

Två av vinsterna gick till ombuden, hos Coop Forum Kalix hade en kund gjort ett system för 96 kronor och vann 343 122 kronor.

Här under hittar du hela vinstlistan och resultaten från Färjestad.

Senaste nytt