Aftonbladet
Dagens namn: Ellen, Lena
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

– Jag skakade i hela kroppen

Ett år sedan miljonvinsten – så spelar rekordtipparen på lördag: ”Toppchans oavsett löpningsförlopp”

För ett år sedan spelade han in den största travvinsten någonsin på lagsajten ”V75 Tillammans”.

Hans system gav 2,3 miljoner kronor som han och lagkamraterna delade på.

– Jag skakade i hela kroppen och när jag såg utdelningen, minns den hemliga ”Travhuliganen” som låg bakom systemet som gav rekordvinsten.

”Travhuliganen” har valt att vara anonym. Vid V75-vinsten i fjol lovade han att gå ut med sitt namn om han spelar in ännu en miljonvinst.   ”Travhuliganen” har valt att vara anonym. Vid V75-vinsten i fjol lovade han att gå ut med sitt namn om han spelar in ännu en miljonvinst.

V75-omgången för ett år sedan kommer den hemliga spelaren ”Travhuliganen” och hans lagkamrater på ATG:s sajt ”V75 Tillsammans” sent att glömma.

Den omgången avgjordes tävlingarna på Bollnästravet och ”Travhuliganen” var en av svenskarna som satte alla rätt på sitt lag system. Vinsten var 2,3 miljoner kronor, och systemet var uppdelat på 32 andelar vilket innebar att varje del var värd 72 000 kronor.

”En galen eftermiddag”

Succétipparen satt hemma framför tv:n och följde loppen och hans minns fortfarande hur det kändes att sätta sjuan och spela in miljonbelopp.

– Det var en galen eftermiddag och känslan inför det sista racet var obeskrivlig. Sen att se Mattias Djuse sitta och småle med en kärnbränsletankad Ulm Karsk över upploppet var galet. Jag skakade i hela kroppen och när jag såg utdelningen. Det är väldigt få som får uppleva den här magiska känslan. Sen fick jag nypa sig i armen när vinnarombudsmannen Hans G Lindskog ringde och gratulerade och undrade hur det kändes och vilka som var med och lirade, berättar han.

Sju rätt vid sex olika tillfällen

”Travhuliganen” och hans lagvänner har fortsatt att spela tillsammans och har haft lite framgångar – även om de inte går att jämföra med miljonvinsten under fjolåret.

– Vi har haft några sjuor under året men ingen i närheten av rekordet. Där emot har jag bra form i tipsstallet. Av de senast sju lördagarna har jag haft sju rätt vid sex olika tillfällen. Dels på V75-tillsammans, men också via ombud, säger han.

Kanske slår gänget till på lördag – då väntar 43 miljoner kronor till den spelare som blir ensam vinnare med alla rätt.

Här under hittar du ”Travhuliganens” V75-system och tankar inför lördagens tävlingar på Jägersro.

Senaste nytt