Aftonbladet
Dagens namn: Bernhard, Bernt
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

21 personer fick dela på 7,3 milj kr

Tomas Ahlgren jublar utanför butiken efter vinstsuccén, en av spikarna på systemet var Månprinsen A.M.   Tomas Ahlgren jublar utanför butiken efter vinstsuccén, en av spikarna på systemet var Månprinsen A.M. Foto: Privat/Kanal75

Det blev miljonregn på V75 under lördagen.

På Pressbyrån i Vetlanda vann man 7,3 miljoner kronor.

21 personer fick 350 000 kronor per andel.

– Det värmer i hjärtat, säger hjälten Tomas Ahlgren som gjorde systemet.

På förhand var det snack om en enkel V75-omgång, men som så många gånger förr föll flera stora favoriter och efter Delicious U.S. seger i V75-7 återstod endast sex system med alla rätt.

Utdelningen: 3,4 miljoner kronor.

”En riktig storvinst”

Hos Pressbyrån i Vetlanda blev det miljonjubel. 21 andelsspelare fick dela på 7,3 miljoner kronor. 350 000 kronor per andel, och varje andel kostade 224 kronor. Tomas Ahlgren gjorde systemet, då han spikade Månprinsen A.M. och hade alla hästar i V75-2 där Jens Eriksson storskrällde med Usain Swing. Tyvärr hade Ahlgren ingen andel själv – men är lika glad för det.

– Det var en riktig storvinst. Jag spelar ibland, men inte så ofta och håller låg profil med mitt spelande men jag är lika glad för det. Jag har många glada vinnare i butiken, det värmer mer i hjärtat. Många glada vinnare har redan hört av sig, de frågar vad de ska göra med vinstpengarna, säger Ahlgren till Trav365.

Hur gör du för att vinna på trav?

– Jag har lärt mig att försöka heltäcka två lopp, och sedan gå snålt i några lopp. Det är svårt att plocka ut skrällarna, då är det bättre att ha alla hästarna, säger hjälten i Vetlanda.

Ny succé i butiken

I övrigt gick en V75:a till framgångsrika Magnus Tobak i Karlstad, som ofta tar hem stora pengar. Sedan tog två jokersystem på över 2 000 kronor inlämnade i Stockholm och Södermanland hem sju rätt.

Trav