Aftonbladet
Dagens namn: Magnus, Måns
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Ny säsong av
”Stjärnkusken”

Programmet gjorde succé i TV4 – nu har inspelningarna till en ny säsong dragit igång

Så här såg deltagarna ut i TV4-programmet ”Stjärnkusken” i fjol, programledare var Jessica Almenäs   Så här såg deltagarna ut i TV4-programmet ”Stjärnkusken” i fjol, programledare var Jessica Almenäs Foto: TV4

TV4-programmet ”Stjärnkusken” gjorde succé i fjol.

Nu blir det en ny säsong.

– Jag kan inte säga något om vilka deltagarna är, säger Kanal 75:s vd Per Tellander till SportExpressen.

Jessica Almenäs var programledare för ”Stjärnkusken” i TV4 i fjol   Jessica Almenäs var programledare för ”Stjärnkusken” i TV4 i fjol Foto: Anders Andersson

I fjol gjorde ”Stjärnkusken” debut i TV4 – programmet marknadsfördes som kanalens nya fredagsunderhållning.

Programmet blev en succé, TV4:s önskemål låg på 350 000 tittare i snitt per program, det nådde hela 471 000 tittare i snitt per program.

– Vi är fantastiskt nöjda, sa Johan Janrell, exekutiv producent på TV4, till Trav365 då.

Förutom det höga tittarantalet så fylldes också landets travskolor av människor som blivit inspirerade av kändisarna i tv-rutan.

Trots succén blev det ingen uppföljning på programmet i somras.

Men nu är en ny säsong på gång – och den håller på att spelas in i detta nu. Det avslöjade SportExpressen under måndagen.

Forsgren ny mentor

– Jag kan varken bekräfta eller dementera några uppgifter, säger Kim Sundblad, inspelningsledare hos Nyhetsbolaget Sverige AB, till SportExpressen.

Precis som i fjol ska det vara toppkuskarna Erik Adielsson och Jennifer Tillman som lär de olika kändisarna att hantera och köra häst, och istället för Kari Lähdekorpi kommer det vara travprofilen Lennart Forsgren som ska agera mentor år kändisarna. Det skriver SportExpressen.

– Jag kan inte säga något om vilka deltagarna är, säger Per Tellander, vd på Kanal 75, ATG:s dotter- och mediebolag, som delfinansierar programmet, till SportExpressen.

Stjärnkusken Trav
Senaste nytt