Aftonbladet
Dagens namn: Tekla, Tea
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Sportbladets DD-tips

Expertens system och tankar.

DD-1

Rankning: 5–1–11–2–4–7–9–8–12–10–3–6.

Kommentar: Global Limousine är riktigt bra i

sina ljusa stunder och kanske kan få överta ledningen här efter en bit. Han var godkänd efter en tuff resa i Norge senast men kan bättre. Får tipsettan med viss tvekan. Maxwell Mayday har lärt sig att öppna allt bättre även om det inte blir någon ledning här. Han får säkert en fin resa ifrån innerspåret och visade bra form då han långspurtade vid segern senast. Blue Rock avslutade starkt i hårt tempo ifrån köposition i V75 senast. Är klart bäst om han kan tävla barfota. Otto Streamline är bättre än raden och passas.

DD-2

Rankning: 9–2–6–5–1–12–7–3–11–8–10–4.

Kommentar: Landers Power är en fräck tipsetta. Han avslutade bra i skymundan i V75 senast efter en del strul på vägen. Hästen har haft bakspår fem gånger i rad men avslutat starkt varje gång. Har han bara

lite flax under vägen här kan det vara dags för seger till ett fint odds. Mugger M.M. är en kapabel rackare som absolut har fart att vinna om han sköter sig. Men hästen strular ofta till det och har mycket galopper i sitt CV. Andraspår i voltstart smakar inte direkt fågel. Retract satt fast med krafter kvar senast och hade dessförinnan inte startat på några månader. Räknas.