Aftonbladet
Dagens namn: Maurits, Moritz
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Sportbladets tips till V75

Så tippar experten till V75

Här är Sportbladets tips till lördagens omgång på Axevalla.

Sportbladets expert Per Nicklasson guidar dig till storvinsten på V75.

Vill du vinna miljoner? Ta rygg på oss!

MISSA INGA STORA NYHETER – FÅ V75 I SISTA TIMMEN – BOKA UPP DIG PÅ TRAVPUSHEN - SÅ GÖR DU!

 

V75-1

Loppet

Låst på två i första?

Tipsettan

Super Photogenic gick i dödens senast. Han var chanslös mot ledande Livacious Lindy men gjorde ändå ett bra lopp. Den här kapable killen är kraftigt på gång igen och ses med bra spets­chans den här gången. Från den positionen, som han trivs ypperligt i, är det bra chans att hålla undan.

Motbuden

Rocket Zet har kunnandet för att bli en topphäst, i alla fall med V75-mått mätt. Han har haft dåliga lägen och fått ganska tråkiga resor i de två starter han gjort efter vila men nu ser förutsättningarna bra ut. Bakom de två vi streckar ser det ganska tunt ut.

Skrällbudet

Livacious Lindy är helt på topp.

Spetsbudet

Super Photogenic.

! Statistik­vinnaren

Listas Rafiki.

V75-2

Loppet

Lärlingslopp där vi gillar kvaliteten på hästarna.

Tipsettan

Asterix Hornline kom aldrig in i matchen i ett hårt gäng senast, vi anser att det bara är att glömma den starten för hans del. Det här ser ut som en riktigt bra uppgift och han är ett klart tänkbart spikförslag.

Motbuden

Sander Esterel är nog inte lika formstark nu som har var för ­några månader sedan. Spetschansen är dock god och ­där­ifrån måste han tas på allvar. Red Team Rex har ­visat att han duger mycket bra i de flesta sammanhang. Ett allvarligt bud trots spåret.

Skrällbudet

Saari in Action behöver lite tur men hon ser jättefin ut och läget är så klart bra.

Spetsbudet

Vinccere Scis Win om hon laddas och vill ha täten, men vi tror att hon vill smyga och att spetspositionen därmed ser ut kunna gå till Sander Esterel.

! Statistik­vinnaren

Red Team Rex.

V75-3

Loppet

Ska Gulddivisionen köras vintertid? Det här loppet är ett bra argument till varför inte. Guldspecialer som körts vid några tillfällen skulle kännas mer kittlande.

Tipsettan

Vi misstänker att Art on Line är på väg ner i form men kan ändå inte gå emot honom då han har spetsläge i ett gäng där hästarna inte gärna springer förbi varandra. Om han får bestämma en bit behöver han kanske inte ens vara på topp.

Motbuden

Food Money är tidig på läget men inte heller han ser ut att vara i samma fina form som vi vant oss vid. Flemming Jensen har två hästar med, två hedershästar som inte vinner så ofta numera. Men i det här sällskapet har både Montgomery Hill och Obi Wan chansen. Monster Drive orkade inte fullfölja från ledningen i comebacken. Svårare att nå ledningen den här gången men det gör nog inte så mycket eftersom Monster Drive är effektiv med en bra rygg­resa också. Om han tagit det senaste loppet på rätt sätt har han bra chans här med klaff.

Skrällbudet

Goldomaster brukar bli bortglömd när han tävlar i lite hårdare gäng. Det kan han så smått bli även den här gången, trots att han i skymundan, via vass slutstöt, visade toppform mot bättre hästar senast.

Spetsbudet

I kraft av spåret tror vi mest på Art on Line.

! Statistik­vinnaren

Food Money.

V75-4

Loppet

Två segermaskiner – men bara en kan vinna nu.

Tipsettan

Fossens Bonus gör resan till Axevalla, och gör därmed det här loppet till en enkel historia för oss. Förutsatt att Fossens Bonus är frisk och fräsch varje gång han startar kommer det nog att ta ett tag innan han ­förlorar. Motståndet är inte ­dåligt men ingen kan normalt sett matcha Fossens Bonus.

Motbuden

Jaccaroo vann nio av tio starter i fjol, enda gången han förlorade galopperade han bort sig. Det är klart att en sådan häst alltid startar med toppchans. Undantaget när han har bakspår och möter Fossens Bonus … I övrigt är det väldigt jämnt.

Skrällbudet

Källna Orlando på startsnabbhet och bra spår?

Spetsbudet

De flesta på framspår kan öppna snabbt.

! Statistik­vinnaren

You to Luscious.

V75-5

Loppet

Ganska roligt stolopp där favoriten är given för oss.

Tipsettan

Formstarka Suagry la Marc är ett tänkbart spik­förslag, även om kusken inte radar upp V75-vinster.

Motbuden

Bethel Hanover och Angelina B.R. är ­givna, sedan finns många tänkbara.

Skrällbudet

Bascaphi In.

Spetsbudet

Finns inget givet bud.

! Statistik­vinnaren

Sugary la Marc.

V75-6

Loppet

Tack vare/på grund av spåren är det två hästar som ser ut att höja sig lite. Vi ratar bästa hästen.

Tipsettan

Elvaårige Henke Diablo vet knappt hur det känns att förlora längre – sex raka segrar – och har från ett perfekt läge bra chans att ytter­ligare förlänga sviten.

Motbuden

Mind Your Face har aldrig varit bättre. Bear Dancer är utan tvekan lika bra som de två vi streckar men vi chansar bort honom med tanke på det dåliga ­läget. Örbäckens Cruella får inte heller plats på ­lappen och i hennes fall beror det på att formen känns ­dunkel då hon stått över lite efter senast.

Skrällbudet

Lord Rocket. Vid stenhårt tempo i täten.

Spetsbudet

Denim Boko borde vilja smyga, spets är inte hennes favoritposition längre, och detta talar för att Henke Diablo tar hand om ledningen.

! Statistik­vinnaren

Henke Diablo.

V75-7

Loppet

Ett långlopp avslutar. Kan någon rå på Raggamuffin.

Tipsettan

Raggamuffin har inte en lika lång segersvit som Henke Diablo i före­gående lopp, men fyra raka är inte så dåligt det heller. Även han har från ett perfekt läge bra chans att fortsätta segerstaplandet och det här är ytter­ligare ett tänkbart spikförslag i omgången.

Motbuden

Lasken Palema ger ett oansenligt intryck men har en inställning som få kan matcha. Wilda Tigern Jack har inte fått vinna på ett tag men är verkligen värd en seger efter idel starka insatser. Odin Töll har ett tråkigt läge men gynnas i alla fall av att det är långt upplopp. Distansen är också en fördel och han är dessutom van vid hårdare motstånd.

Skrällbudet

J.S.Annabell från bra spår.

Spetsbudet

Love Lini är startsnabbast. Körs i ledningen?

! Statistik­vinnaren

Raggamuffin.

Spel V75 V75-tips
Per Nicklasson