Aftonbladet
Dagens namn: Johanna
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Sportbladet / Trav 365 / V86

Sportbladets V64-tips

V64-1

Loppet

På förhand favoritbetonat i denna jackpottomgång. Speciellt här i V64-1 ser dramatiken ut att utebli, allt annat än en favoritseger är en stor skräll.

Tipsettan

Det här bör vara en skrattmatch för Iceland som visade begynnande toppform när hann reparerade en galopp på starkt sätt senast.

Motbuden

Colombian Necktie är snabb nog att hålla ledningen men han sägs ju gå bäst bakifrån numera och lär släppa omgående till Iceland. Men om den senare blir struken, hur gör man med taktiken då? Vid frånvaro för Iceland är Colombian Necktie klar förstahäst, kanske en spik. Även om Acclaim också bör platsa på kupongen.

Skrällbudet

S.J.’s Photocopy är lika bra som de andra motbuden före i ranken, bara med ett sämre läge.

Spetsbudet

Iceland.

! Statistik­vinnaren

Iceland.

V64-2

Loppet

Det här är nog omgångens svåraste lopp, den som spelar mindre system alternativt flerkupong har god chans med tre, fyra streck. Vi jagar dock en skräll här.

Tipsettan

Quando Streamline satt fast med krafter kvar på distansen senast. Bra chans om han inte åter blir fast. Brasklapp dock för att han är aningen ojämn.

Motbuden

Fine Nero Capar är på gång. Han bör fronta, sedan är frågan om han körs där i debuten på lång distans. Oavsett upplägg; om han bara klarar distansen är han given i striden. Jaguar Broline är den som kanske är mest gynnad av lång distans.

Skrällbudet

Sir Nile är en kul luring om kusken får till det.

Spetsbudet

Nero Capar är det naturliga spetsbudet.

! Statistik­vinnaren

Enzo Wibb.

V64-3

Loppet

Tre streck känns urstarkt.

Tipsettan

Mellby Trader hade mycket sparat i ett, förvisso ganska dåligt men ändå, V75-lopp senast. Hon är snabb ut och såvida inte Björn Goop får körorder (blink blink) från Timo Nurmos borde den givna taktiken vara att försöka ta emot värsta konkurrenten Windfall Hoss i spetsstriden.

Motbuden

Windfall Hoss vinner utan att imponera, men hon har vunnit – tre raka. Det är möjligt att hon inte gör mer än hon behöver. Answer the Call blir högintressant om de två favoriterna lägger kraft i spetskörning mot varandra.

Skrällbudet

Magic Storm var på gång innan kort uppehåll.

Spetsbudet

Mellby Trader eller Windfall Hoss.

! Statistik­vinnaren

Windfall Hoss.

V64-4

Loppet

Fördel hästarna på start.

Tipsettan

Dodge Caliber vinner om han är på topp.

Motbuden

Ingvar Viking har toppform, tål grovjobb. Heros Champ bör kunna bättre.

Skrällbudet

Zvetlana Boko.

Spetsbudet

Dodge Caliber?

! Statistik­vinnaren

Dodge Caliber.

V64-5

Loppet

Här kan det löna sig att gardera på lite mer, vi som tror på en favoritomgång håller dock nere insatsen. Rätt eller snålheten som bedrar visheten?

Tipsettan

Mils You Love kan knappast hålla ledningen men hittar han bara ut i slag-

läge, bra chans att det löser sig, är möjligheterna att han spurtar ner dessa, inte alltför tuffa konkurrenter, goda.

Motbuden

M.T.Devil är den givna spetsfavoriten. Distansen är inte till hans fördel men om han får bestämma kan det hålla hela vägen. Castor Race är nog bästa hästen, vi tror det i alla fall, och det här gänget kan han runda, även om det säkert går åt en del tur. Focus Ås hade fått plats på kupongen från bättre spår. Outsider nu.

Skrällbudet

Jobie Lucky är det sista tänkbara strecket.

Spetsbudet

M.T.Devil.

! Statistik­vinnaren

Castor Race.

V64-6

Loppet

Ser på förhand väldigt bra ut för favoriten.

Tipsettan

Höwings Oh Titan startar tätt men med tanke på att han ­inte behövde visa allt senast tror vi att han klarar det. Spets-chansen är mycket bra och från den positionen blir han väldigt svårslagen om han är som i de senaste starterna.

Motbuden

Eclair Futura är loppets joker. Han har utvecklats på flera punkter och skulle det vara så att han utvecklat även startsnabbheten (svårt att veta) kan han ställa till det för favoriten. Men det är bara spekulationer från vår sida att Eclair Futura skulle ha förbättat sig på den punkten. Kasper Scott har kapacitet nog, insatsen senast lämnar dock en del frågetecken.

Skrällbudet

Pele D.K. har grundkapaciteten.

Spetsbudet

Höwings Oh Titan.

! Statistik­vinnaren

Höwings Oh Titan.

Senaste nytt