I dokusåpornas värld är inget omöjligt - eller?

Redan nu kan vi njuta av "Radio", "Villa Medusa" och "Popstars". Och världen över fortsätter idéer till nya dokusåpor att födas - den ena galnare än den andra. Här kan du testa dig själv och se om du kan lista ut vilka fyra dokusåpor som är påhittade.

RELATIONER

1. Death Row

Tio dödsdömda fångar i USA kvalar in. Varje vecka röstar tittarna ut en deltagare.

Två deltagare sitter varje vecka i "heta stolarna" (två elektriska stolar). Den som fått flest röster ryker.

Vinnaren: Blir frisläppt och får ett startkapital för att börja ett nytt liv. Pengarna för tittarnas telefonsamtal går till den amerikanska regeringen.

finns

finns inte (än)

2. Big Diet

Ett antal överviktiga personer stängs in i ett hus under några veckor. Det gäller för dem att banta ner sig. De två som gått ner flest kilo vid seriens slut går till final, och tittarna röstar sedan fram vinnaren.

Vinnaren: Får sin förlorade vikt i guld. Den som går ner minst varje vecka åker ut. För att göra tävlingen hårdare placeras en massa godsaker ut i huset.

finns

finns inte (än)

3. Stritan

Tio prostituerade tävlar om att snärja flest torskar.

Programmet spelas in i Lettland på grund av den svenska lagen som kriminaliserar sexköp.

Tv-bolaget som kommit på idén lanserar programserien som konst.

Vinnaren: Får en årsförbrukning

heroin.

finns

finns inte (än)

4. Flyktingförläggningen

Femton asylsökande kvalar in. I potten ligger ett permanent uppehållstillstånd i sändningslandet.

Tittarna får bland annat se hur deltagarna klarar det nya språket och hur mycket de vill anpassa sig. En röstas ut varje vecka. Man får följa den utslagne tillbaka till krig och elände. Deltagare kan vinna immunitet genom att bäst klara av olika test i det nya landets kultur - i Sverige till exempel snapsdrickning, folkdans och allemansrätten.

finns

finns inte (än)

5. Frestelsernas ö

Fyra unga, ogifta par skickas till en paradisö, där det finns attraktiva, ensamstående unga män och kvinnor. Det gäller att se vilka som håller sig till sin partner, och vilka som är otrogna.

Före inspelningsstart testas alla så att de inte har några könssjukdomar. I första avsnittet får deltagarna chansen att rösta bort den person som de misstänker kan snärja deras partner. Tv-kanalen hävdar att programmet inte handlar om sex, utan att det utforskar dynamiken i parförhållanden.

finns

finns inte (än)

6. Dagiset

Ett antal barn tävlar om en fet summa att sätta på banken. Varje vecka har barnen plus och minus-möten och berättar om vad de gillar bäst och sämst med varandra. Tillsammans med tittarna röstar de ut ett barn varje vecka. Deltagarna tävlar bland annat

i alfabetet och legobygge. De som kommer sist i tävlingarna riskerar att bli utbytta mot "jokrar" från baltiska barnhem (förloraren får alltså åka till det baltiska barnhemmet).

finns

finns inte (än)

7. Confessions - Americas creepiest homevideos

Verkliga våldsbrottslingar berättar i detalj hur de utfört sina brott, till exempel hur de torterat, mördat eller styckat sina offer. Programmet sänds på kanalen "Court-TV" (Rättegångs-tv). Bland annat berättar en manlig prostituerad om hur han tog livet av en kund som satt i rullstol, och en hemlös

berättar hur han våldtog och mördade en kvinna som försökte hjälpa honom.

finns

finns inte (än)

Rätt svar:

Cecilia Gustavsson