Här roar sig prins Daniel och Foppa kungligt på Håkankonsert

Tillbringade helgen vid Borgholms Slottsruin

avAlexandra Carlsson Tenitskaja

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / IBL
Prins Daniel firade kungligt tillsammans med hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg.

Under helgen har kronprinsessan Victoria stått i centrum för allas uppmärksamhet.

Men på lördagskvällen blev det dags för lite egentid för prins Daniel – och den tillbringade han med att kolla på Håkan Hellström.

Kronprinsessans födelsedag firades extra pompöst i år. Kalaset inleddes på fredagen med gudstjänst i Stockholm och den traditionsenliga Victoriadagen på Öland.

På lördagen mötte Victoria svenska folket på Solliden. Prins Daniel närvarade under hela ceremonin tillsammans med sina barn och svärföräldrar.

Men på lördagskvällen blev det dags för lite egentid för prinsen. Kompisen Peter ”Foppa” Forsberg följde med prinsen till Borgholms slottsruin för att se på Håkan Hellström.

Nådde skyhög nivå

Barometern har recenserat Håkankvällen och skriver att spelningen endast stundtals nådde en skyhög nivå. I recensionen står det också att publiken hade gott om tid att prata med varandra mellan numren och att stämningen var avslappnad.

Det märks också på prinsen och Foppas uppsyn som framkommer av de bilder som tagits av dem under kvällen. Stundtals verkar de lyssna intresserat men det verkar också ha funnits gott om tid för lite kompisprat.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM