Oron efter nya bilderna på Mourinho och Pogba

Rapporteras vara i ett infekterat bråk: ”Beter sig som barn”

Av: Martin Tolén

Publicerad:

José Mourinho och Paul Pogba uppges vara i ett infekterat bråk.

Och när Pogba dök upp till dagens träning för att hälsa på Mourinho var det allt annat än bra stämning mellan de båda, enligt Sky Sports bilder.

”Pinsamt. De beter sig som barn”, tycker The Sun-reportern Tom McDermott.

Manchester United-tränaren José Mourinho och mittfältsstjärnan Paul Pogba uppges vara i ett infekterat bråk.

I går bekräftade Mourinho att han plockat bort fransmannen från rollen som vice-kapten och enligt uppgifter ska beslutet grundats i kritiska kommenterar från Pogba mot portugisen i media samt ett uppförande utanför planen som Mourinho varit missnöjd med.

– Sanningen är att jag tagit ett beslut om att Pogba inte ska vara vice lagkapten. Men det har inte var något bråk eller så, inga problem alls. Personen som bestämde att han inte ska vara vice lagkapten är samma person som gjorde honom till vice lagkapten – alltså jag. Men som sagt, inget bråk – inga problem. Det här är bara ett beslut som jag tagit och som jag inte behöver förklara, sa Mourinho i går.

1 av 2

”Relationen ser frostig ut”

Och när duon träffades på Uniteds träningsanläggning i dag såg relationen ut att vara allt annat än bra, enligt Sky Sports bilder.

Efter att en springande Pogba först hälsat på hjälptränaren Michael Carrick nådde han fram till Mourinho. Men efter ett handslag blev fransmannen stående med en allvarlig min samtidigt som Manchester United-tränaren sa några ord mot mittfältsstjärnan.

”Kyliga bilder från Uniteds träning mellan Paul Pogba och José Mourinho... Vad har sagts mellan dem den här morgonen?”, skriver Sky Sports till bilderna.

”Pinsamt. De beter sig som barn”, tycker The Sun-reportern Tom McDermott på Twitter.

Även lokaltidningen Manchester Evening News har uppmärksammat bilderna på duon.

”Relationen ser frostig ut. Mourinho och Pogba tycks ha ett spänt meningsutbyte”, skriver tidningen.

Manchester Uniteds nästa ligamatch spelas borta mot West Ham på lördag.

Publicerad:

LÄS VIDARE