Jackpott 60 miljoner – här är superskrällarna

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför lördagens V75:a på Romme • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:

TRAV

Jackpott 60 miljoner kronor och V75 på Romme. Det står på lördagens meny.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys i jakten på spikarna och miljonskrällarna. Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Svarar Antonio Trot favoriten kan skrällen vara ett faktum, säger Erik Pettersson.

– Min skräll ska med om man garderar lite, säger Mattias Karlsson.

▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V75-podden ”Spets & Slut” i spelaren ovan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75. [Extern länk]


Jorma Kontio och Antonio Trot är ett miljondrag på V75.
Foto: LARS JAKOBSSON, CLAES KÄRRSTRAND/TR BILD
Jorma Kontio och Antonio Trot är ett miljondrag på V75.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

V75 avgörs på Romme under lördagen. Omgången har spelstopp klockan 16.20 och kryddas med en jackpott på 60 miljoner kronor.

Missa inte det senaste avsnittet av Sportbladets V75-podd ”Spets & Slut”. Du lyssnar i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”V75-podden Spets & Slut”. [Extern länk]


29 000 kronor per andel

Vid lördagens V75-omgång prickade Mario Lipovac in fem rätt. Det gav en vinst på systemet ”Mario Exklusiv” på 298 250 kronor. Varje andel gav en nettovinst på 29 000 kronor.

Sportbladets experter har synat lördagens V75-omgång med sina bästa spikar, miljonrensare och tänk på att. Här nedan hittar du experternas analyser till V75-omgången. Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 10.35 fredagen den 13 november.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini”. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

Det kan bli svar om ledningen och han får skor på hovarna den här gången, men jag är inne på att 4 Very Kronos (V75-3) bara är bäst. Han har sett riktigt fin ut på sistone och känns som att han har stabiliserat sig . Jag finner det inte otroligt att han kan ta ledningen av egen maskin, annars kan han köra sig dit. Han kan även vinna det här från utvändigt ledaren, när det kommer till det här motståndet. Han blir klar favorit och ska så vara. Jag spikar!

Miljonrensarna

5 Stiernhööks Siri (V75-2) är en riktigt bra häst för den här klassen. Spåret är lurigt, men kapaciteten finns. Kajsa är inne på att köra offensivt om läge ges. Det låter intressant tycker jag. Ska med om man garderar på litegrann. Öppet lopp! En procent.

4 Royal T.N. (V75-4) ska gå barfota runt om och det är ingen vild gissning att han har laddats mot det här loppet. Spåret är intressant och om det löser sig kan han flytta på sig. Sex procent.

6 Monfalcone (V75-5) ska gå barfota. Fyra procent.

Tänk på att...

... det ligger 60 miljoner kronor i en finfin dubbeljackpott på V75 på lördag. Romme brukar kunna generera miljonvinnare och det kan det nog bli igen, trots att jag tror att storfavoriten Very Kronos vinner.

... Jörgen Westholm spänner fast en bajk på 1 Gardner Shaw (V75-6) den här gången. Han kan nog spetsa från innerspåret. Borde bli svårslagen då.

... Timo Nurmos har grym stallform. Tror mycket på 1 Global Winner (V75-7).


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-system”. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Svårt med spikbud, men lättare att hitta speldrag. Det känns härligt i en omgång på V75 med 60 miljoner i potten. Jag gillar verkligen 1 Global Winner i V75-7 och det låter bra från tränare Nurmos, som vinner precis allting för dagen, men jag tror att
5 Van Gogh Z.S. kommer till ledningen och med formen hästen har, och med lättningen som Bergh gör nu, tror jag det är helt loppavgörande. Väl i spets kanske han får bestämma lite. Jag väljer att spika!

Miljonrensarna

På tal om Timo Nurmos, stallets hästar springer som tusan för dagen och 5 Antonio Trot (V75-3) satt fast med mycket sparat senast. Det kan komma väl till pass nu. Very Kronos är bra, men jag är inne på att han får svar om ledningen av Mindyourvalue W.F. Då kan skrällen vara ett faktum. Fem procent.

Jag kommer inte att lämna in V75 utan att ha med 11 Ribaude (V75-5). Det ser ut att bli en vild körning från start, mellan flera olika ekipage och jag är inne på rejäl överpace. Då kommer Goop till slut. Pang! Fyra procent.

Tänk på att...

... det är Romme som arrangerar V75 den här veckan. Det brukar kunna skrälla på Borlängebanan.

... det är dubbeljackpott på spelformen med 60 miljoner kronor i potten. Spelläge! 

... jättefavoriten 4 Very Kronos (V75-3) skulle egentligen inte ha startat här, men fick en ”extra-start” som Svante Båth säger. Ska gå med skor och får nog svar om ledningen. Jag tycker det är givet att försöka fälla, när vi ser den här spelprocenten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Dream Creation (V75-6) avslutade riktigt starkt som tvåa senast efter att han suttit lite för långt bak. Den här gången har han ett bra utgångsläge och kommer sitta bättre till. Formen är på topp och jag tror han blir svår att stå emot.

5 Van Gogh Z.S. (V75-7) kommer med uppåtform. Har två lopp i kroppen och har gått riktigt bra i båda. Spår mitt i banan är bästa tänkbara och jag tror Robert Bergh sitter i ledningen omgående och därifrån blir han svårpasserad.

Miljonrensarna

10 Exclamation Mark (V75-5) har två lopp i kroppen efter ett års frånvaro. Han börjar komma i form och är anmäld barfota runt om. Jag tror han är redo för en stark insats den här gången. Profiterar på körningen och blåser ner alla till slut. Sju procent.

Tänk på att...

... 7 Joyful Trix (V75-2) ska gå barfota runt om för första gången i karriären.

... 1 Mindyourvalue W.F. (V75-3) kommer göra allt för att försvara innerspåret, lyckas det tror jag storfavoriten kommer få jobba för att vinna.

... 1 Amiral (V75-4) har hög kapacitet men är svår att räkna på. Han kräver mycket fäste och att banan passar honom. Det blir viktigt att höra vad de aktiva säger om banan innan man lämnar in.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Trehundring” på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Tre i alla” på V75. [Extern länk]


Nils Larsson (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

4 Very Kronos (V75-3) har verkligen hittat stilen och även om han ”bara” blev tvåa senast så gjorde han ett riktigt starkt lopp. Här borde det bära av till tidig ledning och därifrån måste han bli oerhört svårslagen, trots att det aviseras skor runt om nu.

1 Gardner Shaw (V75-6) var inte frisk senast men han rapporteras träna bra inför den här uppgiften. Har perfekta förutsättningar och jag tror att han leder hela vägen.

Miljonrensarna

12 OnTrack He’s Black (V75-4) har fått två lopp i kroppen och borde närma sig formen på allvar. Han trivs bra över den aktuella distansen och kan han få rätt ryggresa under slutvarvet så biter hans spurt väldigt bra över upploppet. Känns klart intressant. Tre procent.

11 In Love Boko (V75-7) var duktig i den senaste starten och blir det bara lite körning i loppet så kan det vara han som spurtar vassast till slut. Han ska inte nonchaleras.

Tänk på att...

… det är dubbeljackpott på V75 den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt beräknas kunna ta hem 60 miljoner kronor.

10 Kryptonite Hanover (V75-1) är en treåring som ställs mot äldre konkurrenter nu. Han är lovande men bör nog ändå garderas.

… det lär bli rejäl körning i V75-5 och det skulle inte förvåna mig om det skräller rejält. Jag kommer gardera på ordentligt.


Trav365 liverapporterar från V75-omgången på lördag med start klockan 15.00.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Nils Larssons system på V75. [Extern länk]


Inga-Lill Lindén

Spikarna

4 Very Kronos (V75-3) vann Svenskt Mästerskap på världsrekordtid näst senast. Startar över passande distans. Bra segerchans om felfri.

Miljonrensarna

8 Danilo Brick (V75-6) är fortsatt under utveckling och har varit bra tidigare under hösten. Dåligt läge men distansen passar bra. Kommer att göra ett bra lopp, säger Timo Nurmos. Tre procent.

3 Bear Hope (V75-7) spurtade bra mellan hästar senast. Har form för att skrälla om det skulle klaffa under vägen, säger Anton Sverre hos Björn Goop. Fem procent.

Tänk på att...

... Romme bjuder på en dubbeljackpott på 60 miljoner på lördag eftersom ingen satte sju rätt i lördags samt att ”femmorna” uteblev på söndagen. Förhoppningsvis blir inte denna omgång så svårlöst.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Inga-Lills V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets alla system. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!