Isabella Löwengrip skrotar ’Blondinbella’

avLouise Åström, Emelie Anderberg

Foto: Pontus Orre
Isabella Löwengrip har tröttnat på ”Blondinbella”.

Efter 11 år lämnar Isabella Löwengrip nu namnet ”Blondinbella” bakom sig.
Istället börjar hon använda sitt fulla namn.
– Namnet Blondinbella kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, säger hon till Nöjesbladet.

Isabella Löwengrip har gjort sig känd under namnet Blondinbella. Samma namn som hon bloggat under sedan hon var 14 år. Men nu är det dags för slutet på en era.
Namnet ”Blondinbella” går i graven och byts ut mot Isabellas hela för- och efternamn - Isabella Löwengrip. Uppmärksamma läsare kan se att adressfältet till hennes blogg redan är utbytt.
– Bloggen går inte i graven – men namnet. Det har varit med mig i elva år men idag är inte jag den tonårstjej som jag var när jag startade som 14-åring, utan entreprenör och har två barn. Det är mer naturligt att använda mitt eget namn på bloggen också, säger hon till Nöjesbladet.

”I mitt rosa flickrum”

Att hon har väntat tills nu med att byta ut ’Blondinbella’ beror på att hon velat vänta tills hon kände att hennes eget namn står lika starkt som varumärke, berättar hon i ett inlägg på bloggen.
Hon är inte orolig över hur personer kommer att reagera.
– Jag tror faktiskt inte att folk kommer att märka så mycket. Men namnet Blondinbella kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat. Hade någon sagt till mig när jag startade bloggen i mitt rosa flickrum, att livet skulle bli såhär, hade jag aldrig trott på det, säger hon.
Planen nu är att rensa bort namnet ”Blondinbella” från alla sociala kanaler.
När det gäller innehållet på bloggen så kommer det inte att ändras, meddelar hon.

ARTIKELN HANDLAR OM