Paris Hilton avslöjar sitt riktiga jag

Berättar i ny dokumentär på Youtube

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Paris Hilton ska visa upp sitt riktiga jag i en ny dokumentär.

Stjärnan menar på att hon har levt bakom en fasad.

– Allt jag har gjort tidigare var när jag spelade en rollfigur, säger hon till Deadline.

I maj kommer den nya Youtube-dokumentären ”This is Paris”. Den handlar om hotellarvtagerskan Paris Hilton, 38 där hon lovar att för första gången visa upp sitt riktiga jag, skriver Deadline.

– I den har filmen pratar jag om saker som jag aldrig pratat om förut. Jag hoppas att folk ska se vem jag är innerst inne, säger hon till tidningen.

Paris Hilton.
Foto: Richard Shotwell / TT NYHETSBYRÅN
Paris Hilton.

”Jag tappade det”

Hon fick sitt genombrott i realitysåpan ”The simple life” 2003 och efter det skapade hon skandalrubriker över hela världen. Under hela 00-talet blev hon världskänd då hon ”bara var sig själv”. Men framtoningen som en bortskämd partydrottning vara bara en fasad menar hon.

1 av 2 | Foto: BILL COOKE / AP
Paris Hilton i realitysåpan ”The simple life”

– Det där förföljer mig i mitt riktiga liv. Allt jag har gjort tidigare var när jag spelade en rollfigur. Jag kommer prata om saker som är väldigt svåra att prata om. Det var en fantastisk upplevelse men det var väldigt skrämmande. Jag tappade det, säger hon till Deadline.

Alexandra Dean kommer regissera filmen. Hon har tidigare prisats för dokumentären ”Bombshell” om filmstjärnan och uppfinnaren Hedy Lamarr.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN