Ilska efter Sheens dödsönskan till Gud

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: CAROLINA BYRMO frilans/AFTONBLADET

NÖJE

Raseri efter tweeten om Trump

Många giganter har somnat in under året som gått.

Nu ställer Charlie Sheen till med skandal – och önskar livet ur en till.

Han lämnade ”Two and a half men” under dramatiska former och har skapat skandal med sina missbruk och kärleksrelationer.

Nu är Charlie Sheen i farten igen. Mot bakgrund av de många kändisdödsfall under år 2016 önskar han livet ur ännu en till på Twitter: Donald Trump.

”Kära Gud; Trump härnäst tack! Trump härnäst tack! Trump härnäst tack! Trump härnäst tack! Trump härnäst tack! Trump härnäst tack! ”, skriver han, följt av en emoji med uppsträckt långfinger.

Meddelandet har gillats över 39 000 gånger men fått skapat skarp kritik, bland annat från konservativa Fox News-reportern Howie Kurtz:

”Charlie Sheen twittrar en önskan till Gud att ta Trump härnäst efter att Carrie Fisher och Debbie Reynolds dött. Detta är sjukt och borde fördömas. Hur kom vi till ett läge där det är okej att önska livet ur folk på grund av politiska meningsskiljaktigheter? Har Charlie Sheen själv levt ett exemplariskt liv?”

Trump har ännu inte kommenterat saken, men Sheen har svarat på kritiken:

”Mediareaktionen på tweeten från i går är andefattigt symbolisk för den övergripande rädsla vidsträckt och lättsinnigt draperad över alla uttryck för hopp eller njutning, som vi vågar publicera och meddela. Åh, och förresten, jag pratade med Gud, inte er. CS”

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN