Youtube-stjärnornas rånare sköts ihjäl av polisen

avStina Dahlgren

Publicerad:
1 av 2 | Foto: YOUTUBE

Megan Turney och Gavin Free rånades i sitt hem i Texas.

När polisen kom till platsen utbröt skottlossning och gärningsmannen dog av sina skador skriver Metro UK.

”Det har varit en tuff tid för Meg och mig själv de senaste veckorna” skriver Free på sin Twitter.

Youtube-stjärnorna och paret Megan Turney och Gavin Free har tillsammans nästan en halv miljon följare. Nyligen fick de besök av en beväpnad rånare skriver Metro UK. Rånaren bröt sig in i parets hus i Texas mitt i natten genom att krossa en glasruta vid huvudentrén. Väl inne sköt han flera skott och stjärnorna tvingades söka skydd i en garderob.

Hemligt förälskad

De larmade SOS och polisen anlände bara några minuter senare. Där möttes de av gärningsmannen som hade gått tillbaka till sin bil då han inte kunde hitta paret i huset. Skottlossning utbröt och rånaren avled till slut av ett av skotten som träffade honom.

När polisen senare gick igenom hans mobiltelefon upptäckte de att han var hemligt förälskad i Turney som han hade sett på Youtube. Han avskydde därför hennes pojkvän, Free.

Inspelade hot

Enligt Metro UK står det i rapporten från utredningen att “Hotfulla tankar fanns inspelade av gärningsmannen och de var riktade mot Gavin Free”. Ett av hoten ska ha handlat om att han önskade att Free skulle dö ensam och utan barn.

Free har nu twittrat om händelsen och tackar för allt stöd de fått.

”Det har varit en tuff tid för Meg och mig själv de senaste veckorna men vi är ok. Tack till @Austin_Police för att ni reagerade så snabbt”.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Youtube