Per Holknekt ska gifta sig i Los Angeles

Blir strandbröllop under tisdagen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

För några månader sedan föddes dottern Carla.

Under tisdagen ska Per Holknekt och kärleken Linda Sjöström lova varandra trohet på en strand i Los Angeles.

”Givetvis mycket lycklig”, skriver Per i ett meddelande till Nöjesbladet.

Foto: Gustav Mårtensson
Per Holknekt ska gifta sig med Linda Sjöström.

Förra året gick entreprenören och Odd Molly-grundaren Per Holknekt, 57, ner på knä och friade till kärleken Linda Sjöström, 42. I samma veva flyttade de till Djursholm norr om Stockholm och kort därefter kom dottern Carla till världen.

För några veckor sedan hintade Linda på sociala medier att ett bröllop var nära förestående.

– De flesta äter sallad och går ner i vikt inför bröllopet… Jag syr ut klänningen i stället. Jag vet att du inte är förvånad Per Holknekt, skrev den blivande bruden på Facebook.

Kort därefter flög de till Los Angeles för en månads lång semester. Med på resan var förutom lilla Carla även Lindas dotter Nicole, 11, samt Hammerfall-artisten och goda vännen Joacim Cans, 47, och hans sambo Wiktoria Lundqvist, 44.

”Vi gifter oss i morgon”

På sin privata Facebook-sida skrev Per för några timmar sedan: ”Laddar för ett slipat 2018 i skrivarstuga vid havet i LA. (...) Och nä, bilden är inte härifrån. Vi tog den i julas. Men först, bröllop imorgon”, varpå han taggade Linda i inlägget.

När Nöjesbladet når Per Holknekt bekräftar han att de ska gifta sig.

“Vi gifter oss imorgon vid havet i Los Angeles. Bara ett dussin familj. Hade bbq-party för alla mina LA-vänner igår. Givetvis mycket lycklig”, skriver han i ett meddelande till Nöjesbladet.

Att de valde just Los Angeles har sin naturliga förklaring. Det var hit Per åkte i unga år från hemstaden Falun för att bli skateboardproffs.

– LA är min ryggrad. Mina vänner här är viktiga i mitt liv.

Per var tidigare gift med artisten Lena Philipsson, 51. De skilde sig 2012 efter tre år tillsammans. Dessförinnan var han gift med jazzsångerskan Viktoria Tolstoy, 43.

De svenska kändisarna som gifte sig 2017 01:01
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

Bröllop