Kat von D är gravid – avslöjar på Instagram

avJosefine Holmqvist

1 av 2 | Foto: stejer / /2800
Kat von D

Stjärntatueraren Kat von D väntar sitt första barn.

I en Instagrampost avslöjar hon och maken om det blir en pojke eller flicka – samt barnets namn.

– Jag är redo att bli pappa till Leafar, skriver maken.

Kat von D, 36, och maken Rafael Reyes, 42, väntar sitt första barn.

Graviditeten annonserades genom en bild som postades på Instagram. På bilden poserar paret framför kameran, och Kat von D håller ena handen på sin gravidmage.

Texten intill bilden lyder: ”Det är en pojke”.

Maken Rafael Reyes publicerade samma bild – men avslöjade dessutom vad pojken kommer att heta: ”Jag är redo att bli pappa till vår son Leafar”. Namnet är Rafael stavat baklänges, liksom en del av hans artistnamn Leafar Seyer.

Gifte sig i februari

Kat von D, som egentligen heter Katherine von Drachenberg, är en av världens mest kända tatuerare. Hon har tidigare medverkat i tv-programmet Miami Ink, men lämnade programmet efter två säsonger och startade i stället den egna studion High Voltage Tattoo i Los Angeles. Mellan 2007 och 2011 sändes tv-programmet LA Ink, en spin-off till Miami Ink.

Kat von D och Rafael Reyes gifte sig i februari tidigare i år och överraskade ett antal människor när de delade en bild på vigselringarna på Instagram.

”I dag gifte jag mig med min själsfrände, mitt sinnes tvilling och min bästa vän”, skrev bland annat stjärntatueraren då, det skriver People.

”Kommer aldrig få barn”

Det faktum att paret nu väntar barn kan även det komma som en överraskning för många – eftersom Kat von D tidigare uttalat sig om att hon aldrig kommer vilja ha barn.

I en intervju med Drew Pinsky år 2012 sa tatueringsstjärnan att ”hon sedan sju års ålder vetat att hon aldrig kommer få barn”.

– Jag älskar barn, barn älskar mig, men jag tror att jag skulle bli en riktigt bra kompis. Jag tror inte att jag skulle bli en dålig mamma, men det är inte vad jag vill. Jag vill inte utsätta min kropp för det”, sa hon då.

ARTIKELN HANDLAR OM

Miami

Instagram

Graviditet