Uppgift: Då avslöjar Kylie Jenner sin graviditet

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Gravidryktena har envist surrat kring Kylie Jenner de senaste månaderna.

Men hon har vägrat att bekräfta.

Nu kan Wikipedia ha avslöjat när hon kommer att berätta den stora nyheten, skriver Daily Mail.

Babyboom råder i realityfamiljen Kardashian. I december bekräftade Khloé Kardashian att hon och pojkvännen Tristan Thompson väntar tillökning. Och bara månaden senare föddes Kim Kardashians och Kanye Wests tredje barn, en dotter som fått namnet Chicago.

Dessutom har det sedan i höstas rapporterats om att Kylie Jenner ska ha barn tillsammans med Travis Scott. Men Jenner har ännu inte bekräftat uppgifterna. I stället har hon valt att hålla låg profil.

Många fans förväntade sig att hon skulle avslöja sin graviditet i julas i samband med att familjen Kardashian släppt sitt årliga julkort. Till fansens besvikelse blev så inte fallet.

Påstås inreda barnrummet

Men nu kan ett uppmärksamt fan ha avslöjat när Kylie Jenner faktiskt kommer att meddela den stora nyheten.

Det var när personen kollade in ”Keeping up the with the Kardashians” Wikipedia-sida, som den noterade att avsnittet som sänds den 25 februari fått titeln: ”We’re expecting” (på svenska: ”Vi väntar barn”). Och avsnittet som sänds veckan efter gick under titeln ”It’s a girl”. I beskrivningen kan man läsa att Kylie och Travis Scott är i full fart med att inreda barnrummet.

All information kring avsnitten har senare tagits bort.

”Verkligen överraskade”

I sociala medier är fansen som tokiga, och det spekuleras nu vilt om uppgifterna stämmer. Samtidigt påpekar flera att vem som helst har tillgång till att redigera Wikipedia-sidorna. En annan tycker dessutom det vore märkligt om Scott och Jenner skulle avslöja nyheten samma månad som barnet väntas komma.

Det var i slutet av september förra året som TMZ rapporterade att Kylie Jenner och Travis Scott väntar barn. En nyhet som överraskade de flesta, då Jenner och Scott började dejtade varandra i april samma år.

– Många som är nära henne är verkligen överraskade. Det hände så fort, men för Kylie är det väldigt speciellt att vara med Travis. Hon är så förälskad i honom. Hon är så glad, säger en källa till People.

5 fakta du inte visste om Travis Scott 00:38
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM