Alliance signar svenske Hearthstone-mästaren

Publicerad:
Uppdaterad:

E-SPORT

Alliance utökar sitt Hearthstone-lag och värvar ännu en svensk.
Den före detta världsmästaren Sebastian “Ostkaka” Engwall är det senaste tillskottet i klassiska organisationen.
”Jag är riktigt exalterad över att gå med i Alliance”, säger han i ett pressmeddelande.

Välkända organisationen Alliance började bygga sitt Hearthstone-lag när de värvade Jon ”Orange” Westberg i slutet av september. Nu får han sällskap av svenske kollegan och före detta Blizzcon-mästaren Sebastian “Ostkaka” Engwall.

”Jag är överlycklig”

Ostkaka spelade tidigare i Na'Vi, men får nu dra på sig ännu en klassisk lagtröja från Dota2-världen.
”Jag är överlycklig att Sebastian går med i Alliance-familjen. Han är en otrolig spelare, vilket han onekligen visade när han vann världsmästerskapen i fjol. Men också när det gäller hans beslutsamhet och disciplin. Jag älskar hans approach till Hearthstone och är glad att han ska representera vårt märke”, säger General Managern Erik Barge.

”Ska försöka kvala till Blizzcon”

Ostkaka själv medger att han varit ganska inaktiv senaste tiden, men att värvningen innebär att han kommer växla upp igen.
”Jag är exalterad över att gå med i Alliance. Jag har varit mindre aktiv de senaste månaderna, under HCT-offseason, men jag kommer spela heltid nu och försöka kvala till Blizzcon 2017. Jag kommer också att streama min träning och grind på laddern regelbundet. Jag ser fram emot att representera Alliance på turneringar och kommer göra mitt bästa för att vinna.”, säger han.

Debuten under Alliance-flagg sker redan i veckan, då han går in i DreamHack Hearthstone Grand Prix under DreamHack Winter som inleds i dag.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN