Formstarkt Mjölby AI tog ännu en seger

Publicerad:
Uppdaterad:

FOTBOLL

Mjölby AI är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Torstorp hemma på Vifolkavallen på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2–0 (1–0) innebär att Mjölby AI nu har fyra segrar i följd i division 3 nordöstra Götaland i fotboll, och är fortfarande obesegrat i år.

– Vi gör en bra prestation idag, Torstorp är ett jobbigt lag att möta då de alltid jobbar väldigt hårt. Jag tycker vi får matchen dit vi vill och får jobba mycket med vårt anfallsspel och direkta återerövringen. Vi håller nollan och gör två mål framåt så vi är nöjda! En väldigt stabil och gedigen insats där vi inte släpper till några farligheter samtidigt som vi skapar många lägen framåt. Fyra segrar av fyra möjliga är viktigt, men matcherna framöver kommer bli tuffare så fortsatt fokus krävs. Mvh Daniel Friberg, kommenterade Mjölby AI:s tränare Håkan Eriksson efter matchen.

Torstorps tränare Daniel Helmesjö tyckte så här om matchen:

– Det är alltid jobbigt att förlora fotbollsmatcher men idag möter vi helt enkelt ett bättre lag. Jag tycker ändå att vi försöker störa Mjölby och det är inget fel på vår arbetsinsats men vi räcker helt enkelt inte till. Nu får vi ladda om och sikta mot nästa helgs viktiga match mot AFK Linköping.

David Lundgren gjorde ett mål för Mjölby AI. Ett av Mjölby AI:s mål var ett självmål.

Mjölby AI har nu tolv poäng efter fyra spelade matcher, medan Torstorp är utan poäng efter tre matcher.

I nästa match möter Mjölby AI Västervik FF borta och Torstorp möter AFK Linköping hemma. Båda matcherna spelas lördag 22 augusti 14.00.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.