Skrällen som räddade spelbolaget i helgen

Av: Daniel Söderbäck, Minimedia

Publicerad:
Uppdaterad:

Stoke hyllas av bet365 efter segern mot Arsenal

räddade bet365 Stoke skrällde i helgen hemma mot Arsenal till spelarnas stora missnöje. För spelbolaget bet365 var dock skrällen varmt välkommen.
Foto: getty images
räddade bet365 Stoke skrällde i helgen hemma mot Arsenal till spelarnas stora missnöje. För spelbolaget bet365 var dock skrällen varmt välkommen.

Spelhelgen är över för den här gången och bjöd på en del klassiker.

Kalmar ”säkrade” SM-guldet och suveräna Valencia gick på pumpen för första gången under säsongen.

Så här sammanfattar spelbolagen helgen.

1) Kalmar vinner SM-guld av allt att döma. Hur starkt betrodda har de varit av spelarna under säsongen?

2) De flesta ligor och sporter har kommit igång. Vilken idrott har gått bäst för era spelare?

3) Hur nöjda är ni över Valencias skrällförlust i lördags?

bet365:

1) – Kalmar har varit hårt betrodda under hela säsongen och spelarna har fortsatt att stödja dem på vinnarspelet ända fram till helgens spelstopp. Vi öppnade med 15 gånger pengarna på att Kalmar vinner guld innan säsongen startade och det ser nu ut att bli en dyr historia.

2) – Vi erbjuder vinnare- och platsspel på svenskt trav varje dag och här har spelarna varit väldigt framgångsrika. I övrigt så har spelarna skördat stora framgångar i La Liga och på livespelet i Champions League.

3) – Vi är nöjda över Valencias förlust som var ett bra resultat för oss som spelbolag. Vi vill dock hellre lyfta fram Stokes skrällseger mot Arsenal då vi fick mycket spel på trippeln Manchester United, Chelsea och Arsenal under lördagseftermiddagen. Stokes seger räddade oss från stora förluster och innebar även dubbel glädje då Stoke City och bet365 har samma ägare.

Kommentarer: Jörgen Sparredal, marknadschef.

Expekt:

1) – Vi hade en hel del guldspel på Kalmar FF innan säsongen, men mer på IFK Göteborg och ungefär lika många på Elfsborg. Under säsongen har trenden dock varit tydlig med fler och fler tunga spel på Kalmar.

2) – Uefacupen har varit en riktig manna från himlen-maskin för spelarna under den senaste månaden. Många favoriter har vunnit och spelarna har kammat hem både dubblar och tripplar.

3) – Det gjorde inte ont att Racing Santander vann om man säger så, men viktigare var att Real Madrid och Arsenal inte vann denna helg.

Kommentarer: Dan Vikman, informationschef.

Ladbrokes:

1) – Kalmar har varit mycket betrodda från våra spelare under säsongen och vinner de SM-guld betyder det en omfattande förlust för oss.

2) – Det är svårt att ta ut en hel liga eller sport som går bra eller dåligt då det svänger beroende på hur matcherna går och det handlar om många månaders spel. Om man ser till en omgång så var helgens serie A-matcher väldigt bra för våra spelare. Sedan kan vi även se att elitserien går lite bättre för våra spelare och de överträffar oss i många fall.

3) – Att Valencia förlorade i lördags var en stor skräll för många och även då våra spelare.

Kommentarer: Andreas Gillberg.

Betway:

1) – Mycket starkt. Kalmar har under året varit ett stabilt grundspel för våra spelare, i en i övrigt ganska svajig och osäker allsvenska där alla slagit alla. Hemma på Fredriksskans är de Sveriges säkraste bank.

2) – Fotbollen är herren på täppan även i fallet hur pålästa våra spelare är, vilket visar sig då de största och flesta vinsterna plockas ut från spel på fotboll. Det märks när spelarna får nys om exempelvis sent uppdagade skador – då hugger de direkt! Spelar ingen roll om spelen rör Premier League eller den bulgariska andraligan, många har stenkoll på allt!

3) – Det var helt klart ett positivt resultat. Redan när jag såg de första bilderna på den regnskadade planen insåg jag att det kunde gå lite hur som helst, vilket det också gjorde. Det var en riktig vilda västern-föreställning som Racing gick segrande ur.

Kommentarer: Fredrik Essevad, informationsansvarig för odds.

Unibet:

1) – Kalmar har varit tajta i stort sett hela säsongen, därav troligt SM-guld. Våra spelare är duktiga och har noggrant följt Kalmar FF och dem som lirat har klarat sig riktigt bra.

2) – Vår produktportfölj är diger med många spelobjekt, men överlag är fotbollen störst och i synnerhet med starten av Premier League och Champions League.

3) – Valencias förlust var nog en missberäkning för de flesta och i synnerhet för Valencia själva. Våra spelare klarade sig hyggligt.

Kommentarer: Andreas Slätt, marknadschef.

Publicerad: