Pernilla Wahlgren: ”Orkade inte sitta där”

vägrade medverka när Bianca Ingrosso spelade in Klassfesten

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: AFTONBLADET / 2116
Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso ställde upp i TV4-programmet ”Klassfesten”.

Pernilla Wahlgren fick frågan att sitta i publiken – men vägrade.

– Det här är Biancas show och plus att alla vet, via Wahlgrens värld, om hur hon har varit och om alla våra duster och jag orkade inte sitta där, förklarar hon i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

”Wahlgrens värld” är en av Kanal 5:s stora succéer, där tittarna får följa Pernilla Wahlgrens, 50, familj i vardagen. När Bianca Ingrosso, 23, spelade in sin medverkan i TV4-programmet ”Klassfesten” förra söndagen, där kända svenskar återupplever högstadietiden, valde Pernilla att inte sitta i publiken.

I programmet dyker ofta de medverkandes nära och kära upp, men Pernilla tackade nej.

– Jag blev tillfrågad att sitta i publiken men jag tänkte att nej, det här är  Biancas show och plus att alla vet, via Wahlgrens värld, om hur hon har varit och om alla våra duster och jag orkade inte sitta där, berättar hon i podcasten ”Wahlgren & Wistam”, som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam.

I dag har mor och dotter en intim relation, men så har det inte alltid varit. Under Biancas tonår duggade bråken tätt.

– Det var en jobbig tid. Bianca är skilsmässobarn med allt var det innebär och tonåren var jobbiga för att det var svårt som mamma att sätta gränser. Ena dagen är man en pain in the ass, andra dagen är man asskön, har Pernilla sagt tidigare.

Bianca Ingrosso berättade om den turbulenta tiden i ”Hellenius hörna” på TV4 2017. Ibland kändes det så tufft att hon ville stoppa inspelningarna av ”Wahlgrens värld”. Men trots vissa duster finns ingen tvekan om deras starka band till varandra.

– Hon är min bästa, bästa vän. Verkligen. Jag älskar min mamma så mycket att det är sjukt, sa Bianca i ”Hellenius hörna”.

Publicerad:

LÄS VIDARE