Efterlyser pojken efter fula aktionen

Väcker vrede i tennisvärlden: ”Om du är gubben i blå polo och hatt borde du skämmas”

Av: Patrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Här är aktionen som väcker vrede i tennisvärlden.

Efter att en äldre herre stulit en souvenir från en ung supporter efterlyser nu tennisstjärnan Jack Sock pojken.

”Om du är gubben i blå polo och hatt borde du skämmas”, skriver samtidigt världsettan Andy Murrays mamma Judy på Twitter.

Det var efter att amerikanen Jack Sock besegrat Christian Garin i Wimbledons första omgång som en ung tennisälskare tog sig ner till Socks bänk och frågade efter en souvenir. 24-åringen kastade då upp sin handduk mot pojken.

Men samtidigt som Sock fortsatte att plocka ihop sina saker drog en äldre herre på den första raden handduken ur pojkens händer. En aktion som väckt vrede i tennisvärlden.

”Om du är gubben i blå polo och hatt borde du skämmas”, skriver till exempel världsettan Andy Murrays mamma Judy på Twitter.

”Ska se till att han får en ny”

Även Jack Sock har nu uppmärksammats på händelsen. Via Twitter har 24-åringen dels skickat vidare en tweet där den äldre herren kallas för ”idiot” och efterlyser nu också själv den unge pojken för att försöka kompensera honom.

”Om någon känner killen som tyvärr fick handduken sliten ur sina händer... Tweeta hans namn till mig så ska jag se till att han får en ny”, skriver amerikanen.

Wimbledon sänds på Eurosport och Eurosport Live

Publicerad:

LÄS VIDARE