Paow: Jag har bäst betalt av alla

Pengarna lockar veteraner tillbaka till ”Paradise hotel” ● Josie: ”De måste göra nåt för att få med oss när alla andra är så tråkiga”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Veteranerna ska säkra tittarsuccé för ”Paradise hotel”.

Men för att få deltagare som Paulina ”Paow” Danielsson och Josefin ”Josie” Capllonch har TV3 tvingats öppna plånboken.

– Jag fick väldigt bra betalt för att vara med, det är bara därför, säger Josie.

Tio veteraner möter tio nya deltagare i höstens säsong av ”Paradise hotel”. På onsdagen stod det klart att Arvid Stenbäcken och Fredrik ”Fimpen” Olsson gör comeback i dokusåpan och sedan tidigare har TV3 och Nent gått ut med att åtta återvändande ”PH-drottningar” skulle sätta krydda på höstens säsong. Men för att få deltagarna att ställa upp igen i den kontroversiella dokusåpan har TV3 tvingats öppna upp plånboken ordentligt.

– Jag fick väldigt bra betalt för att vara med, det är bara därför, säger Josefin ”Josie” Capllonch om varför hon återigen ställt upp i ”Paradise hotel”.

Så de slantade upp helt enkelt?

– Ja, de måste ju göra nånting för att få med oss. Har ni sett alla de här tråkiga andra som har kommit med?

Josefin ”Josie” Capllonch.
Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Josefin ”Josie” Capllonch.

Paow: Jag är största profilen

Menar du allvar när du säger så?

– Halvt. Ja, men alltså, vi är ju lite roligare än de andra. Förlåt men alltså, vi är ju all stars av en anledning.

Paulina ”Paow” Danielsson är med i ”Paradise hotel” för femte gången. Det gör henne till den verkliga veteranen i sammanhanget.

– Det är skitkul och det är en gratissemester. Det är inte som att jag behöver lämna nåt jobb hemma, för jag jobbar ju med sociala medier så jag kan bara chilla. Så jag åker på betald semester i princip, så därför är jag med. Det är inte för att jag ska vinna och kasta kulan utan för att det är kul att åka utomlands typ.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Paulina ”Paow” Danielsson.

Har du bäst betalt?

– Det skulle jag nog säga att jag har. Jo, jag har nog bäst betalt av alla, i alla fall som är med i den här säsongen. Men jag är också den största profilen. Gud vad kaxig jag är, säger Paow och skrattar.

Det får man väl vara?

– Ja, men jag har ju hållit på med det här så länge. Folk får hybris efter en säsong, hur mycket hybris ska inte jag ha då egentligen?

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Josefin ”Josie” Capllonch.

Josie ville åka ut tidigt

För Josie Capllonch innebar betalningen också att hon inte brydde sig särskilt mycket om tävlingen som egentligen utgör stommen i ”Paradise hotel”.

– Jag brydde mig inte om jag vann, jag brydde mig inte om när jag åkte ut. För mig var det bara att åka dit, jag fick betalt för att åka dit. Jag kunde åka ut första veckan, jag bryr mig inte för jag kommer ändå få mina pengar, säger hon.

Josie hade gärna åkt ur programmet så snabbt som möjligt.

– Helst vill man åka ut tidigt, för man vill inte slösa ett liv på att vara i Mexiko. Det är så psykiskt påfrestande att vara i huset så helst vill man inte vara där. Man behöver bara få sin check och åka hem, säger hon.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Paradise Hotel 2020. Cornelia Gyllborg, Emma Hellström, Fredrik Fimpen Olsson, Alexandra Nord, Paulina "Paow" Danielsson, Arvid Stenbäcken, Josefin "Josie" Capllonch, Erica Lindberg och Helen Ablatova.
Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Paradise Hotel 2020. Cornelia Gyllborg, Emma Hellström, Alexandra Nord, Paulina "Paow" Danielsson, Josefin "Josie" Capllonch, Erica Lindberg och Helen Ablatova.
Publicerad:

LÄS VIDARE