Diana! Thatcher! Trailern för säsong fyra av ”The crown” är här

Publicerad:
Emma Corrin som Diana och Gillian Anderson som Thatcher i säsong fyra av ”The crown”.
Foto: Netflix.
Emma Corrin som Diana och Gillian Anderson som Thatcher i säsong fyra av ”The crown”.

TV

TRAILER Äntligen har Netflix släppt en trailer för den kommande säsongen av ”The crown”. En säsong där både lady Diana Spencer och Margaret Thatcher dyker upp.

Vi som väntar på att få slänga oss över den fjärde säsongen av Peter Morgans ”The crown” har nu äntligen fått en trailer att börja med. Och ja, i den får vi se säsongens mest efterlängtade akter; det vill säga Emma Corrin som Diana och Gillian Anderson som Margaret Thatcher.

Olivia Colman, Tobias Menzies och Helena Bonham Carter spelar, precis som i den förra säsongen, drottning Elizabeth II, prins Philip och prinsessan Margaret, och så här sammanfattar Netflix säsongens handling:
När 1970-talet lider mot sitt slut, är drottning Elizabeth och hennes familj upptagna med att trygga successionsordningen genom att säkra en lämplig brud åt prins Charles (Josh O’Connor), som vid 30 fortfarande är ogift. När nationen börjar känna av effekten av den splittrande politik som Storbritanniens första kvinnliga premiärminister Margaret Thatcher har infört, uppstår spänningar mellan henne och drottningen, som blir ännu värre när Thatcher leder landet in i Falklandskriget och skapar konflikt med Samväldet. Medan Charles romans med en ung lady Diana Spencer förser det brittiska folket med en välbehövlig och enande saga, blir kungafamiljen bakom stängda dörrar allt mer delad.
Här är smakprovet:

Säsong fyra av ”The crown” har premiär på Netflix den 15 november.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE