Pamela Anderson är tillsammans med sin livvakt

Enligt källa: Hon är väldigt lycklig

Publicerad:
Pamela Anderson.
Foto: Omar Vega/AP/TT
Pamela Anderson.

NÖJE

Pamela Anderson är tillsammans med sin livvakt Dan Hayhurst.

Det bekräftar en källa för tidningen People.

– De har varit tillsammans under hela pandemin, säger källan.

Pamela Andersons, 53, livvakt heter Dan Hayhurst och är även ”Baywatch”-stjärnans nya pojkvän, bekräftar en källa för tidningen People.

Enligt källan har de varit tillsammans en tid nu.

– Hon är väldigt lycklig. Och de har varit tillsammans under hela pandemin. Hon är superlycklig och han har hjälpt henne att komma i ordning i sitt hem på Vancouverön.

Foto: Reed Saxon/AP/TT
Pamela Andersons ex-man Jon Peters, producent till storfilmen ”A star is born”.

Gift i tolv dagar

För sju månader sedan skiljde sig Pamela Anderson från ex-mannen och ”A star is born”-producenten Jon Peters, 74, efter bara tolv dagar som gifta. När de separerade hade de inte ens hunnit skicka in alla de papprena som krävdes för ett äktenskapscertifikat.

– Vi vore mycket tacksamma för stöd nu när vi tillbringar tid isär för att omvärdera vad vi vill i livet och av varandra. Livet är en resa och kärlek är en process. Med den universella sanningen i åtanke har vi ömsesidigt beslutat att skjuta upp det formella kring vårt äktenskapscertifikat och sätta vår tro till processen. Tack för att ni respekterar vår integritet, sa Pamela Anderson i ett uttalande då till Hollywood Reporter.

Pamela Anderson var innan filmproducenten tillsammans med franska fotbollsproffset Adil Rami. Hon har tidigare varit gift med Tommy Lee, Kid Rock och Rick Salomon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN