Historiens 10 hetaste kärleksbrev

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 13
1. Johnny Cashs kärleksbrev till sin fru June. Skrivet 1994, när hon fyllde 65 år ”Grattis på födelsedagen min prinsessa.Vi blir gamla och vänjer oss vid varandra. Vi tänker lika. Vi läser varandras tankar. Vi vet vad den andra vill utan att fråga. Ibland irriterar vi varandra lite. Ibland tar vi kanske varandra för givet. Men ibland, såsom i dag, inser jag hur lycklig jag är över att få dela mitt liv med den bästa kvinnan jag någonsin träffat. Du fascinerar och inspirerar mig fortfarande. Du påverkar mig till att bli en bättre människa. Du är föremålet för min åtrå och den främsta jordliga anledningen till min existens. Jag älskar dig väldigt mycket.”

NYHETER

Ja, i dag är det alla hjärtans dag och romantiken flödar. Så här kommer de - historiens bästa och mest romantiska kärleksbrev.

Fotnot: Det är det brittiska försäkringsbolaget Beagle Street som har gjort en omröstning kring vilka kärleksbrev som är de bästa, i en förhoppning att sprida romantik inför alla hjärtans dag. Totalt tillfrågades 1 000 personer.

Källa: Daily Telegraph

Publicerad: