Tvingades lämna ”Robinson” efter örådet – ångrar sig

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Hon blev den första att röstas ur ”Robinson” efter sammanslagningen.

Lillemor Näzell, 39, säger att hon njöt av ölivet till fullo – det finns bara en sak hon ångrar.

– Jag vet inte hur jag tänkte.

”Robinson” gick in i en ny fas i veckan när det var dags för sammanslagning. För Lillemor Näzell blev äventyret på den nya stranden kortvarig då hon var den första att röstas ut.

– Det var väntat. Det låg i luften. Man kände det i lägret och i atmosfären att det var så det skulle bli. Så det var inga konstigheter, säger hon till Nöjesbladet.

Hon ångrar inte att hon ställde upp i programmet. Tvärtom.

– Jag njöt nog mest av alla på den där platsen. Jag trivdes som fisken i vattnet, som handen i handsken. Jag älskade det, säger hon.

– Jag har alltid haft något att göra. Att sen komma till en plats där man i två månader inte har kontakt med något annat än sig själv. Den inre resan var oerhört prisvärd.

Gav upp under tävlingen

Det finns dock en sak hon ångrar.

I söndagens program uttrycker hon sin besvikelse efter immunitetstävlingen, där deltagarna skulle hålla andan under vatten.

– Jag sov inte så bra i natt. Jag har slagit på mig själv för min insats, säger hon i programmet.

– Jag hade kunnat stanna kvar mycket längre under vattnet. Jag vek av för att jag inte ville mig vara ett starkt ett hot. Jag ångrar det.

1 av 4 | Foto: TV4
Lillemor Näzell fick lämna ”Robinson”.

Än i dag tycker hon det var fel av henne att ge upp.

– Det är den enda tävlingen som jag känner att jag inte gav så mycket som jag faktiskt kunde. Det är inte meningen att man ska ge sig, det brottas jag med än i dag. När programmet visades var det samma sak, det var som att uppleva den känslan. Jag vet inte hur jag tänkte när jag gav mig upp ur vattnet, säger hon till Nöjesbladet.

Tror du att det kostade dig din plats i tävlingen eftersom du sen blev utröstad?

– Absolut inte. Det som händer, det händer. Det finns en mening. Det här är något jag brottades med inom mig själv. Sen om jag fått immunitet eller inte spelar ingen roll.

”Robinson” sänds på TV4 och TV4 play, måndagar till torsdagar klockan 19:30 och på söndagar klockan 21:00.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN