Partiprogrammet – Aftonbladets politikshow inför valet 2018

avAftonbladet

Publicerad:
Uppdaterad:

Valet 2018 blir en riktig rysare.

Med mindre än ett halvår kvar gasar Aftonbladet upp och lanserar nya, hetare Partiprogrammet.

– Jag hoppas att partiledarna vågar överraska, säger programledaren Robert Aschberg.

Facebookskandaler, hårda utspel och twitterstormar har präglat den internationella politiken de senaste åren. När Sverige går in i valrörelsen är en av de stora frågorna om vi kommer att få se samma mönster här.

För att ta tempen i den politiska hetluften är ”Partiprogrammet”, Aftonbladets poltiska tv-show, tillbaka i ny tappning. Showen sänds live inför publik, onsdagar 19.00, på Scandic Malmen i Stockholm – dit alla är välkomna att mingla, möta makten och följa de heta debatterna direkt.

Grillar partiledarna

Tv-veteranen Robert Aschberg kommer att grilla partiledarna en efter en. Vid sin sida har han Janne Grönroos och Malvina Britts och expertanalyserna står Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin för.

– Det är svårt att hitta en debattledare med mer rutin än Robban och jag tror många vill se honom ta sig an politikerna, säger Fredrik Krohnman, producent.

”Livfulla debatter”

I premiäravsnittet diskuterar Sara Skyttedal (KD) och journalisten Göran Greider om vi står inför den smutsigaste valrörelsen någonsin, Moderaternas Hanif Bali snackar livet efter Twitter i en rak intervju och justitieminster Morgan Johansson (S) möter Tomas Tobé (M) i en debatt om segregationen.

Övriga gäster är Staffan Landin, adept till Hans Rosling, författaren och moderata riksdagskandidaten Ann Heberlein och Aftonbladets politiska chefredaktör Anders Lindberg.

– Det kommer bli livfulla och underhållande debatter. Och så hoppas jag att vi får partiledare som vågar överraska lite. Vi ska göra så gott vi kan för att få lite liv i luckan, säger Robert Aschberg.

1 av 2 | Foto: Lasse Allard / FOTO : LASSE ALLARD
Janne Grönroos, Robert Aschberg, Lena Mellin och Malvina Britts.
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM