Kennedy om skadan: ”Tar en dag i taget”

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: KENTA J NSSON / BILDBYR N

FOTBOLL

Kennedy Bakircioglu missade helgens match mot Gif Sundsvall med en fotskada.

I nuläget är det osäkert när Bajenmittfältaren kan göra comeback.

– Man får ta en dag i taget, säger han till Fotbolldirekt.

När Hammarby i helgen slog Gif Sundsvall med 4–3 fanns Kennedy Bakricioglu för första gången i år inte med i Hammarbys matchtrupp. Anledningen var att mittfältaren skadade foten under onsdagsträningen och nu ser det ut som 37-åringen får fortsätta följa Bajen från sidan ett tag.

– Det var ett hopslag, jag blev träffad på ett litet ben på foten. Det området uppe på foten där man slår till bollen vid ett vristskott. Vi gjorde en undersökning dagen efter. Men det är svårt att se på röntgenbilderna exakt vad det är, om det är en blödning eller en spricka, säger Bakricioglu till Fotbolldirekt.

”Kan gå normalt”

Någon prognos för när Hammarby-kaptenen är tillbaka i spel finns inte i nuläget. Att han skulle finnas med i matchtruppen till söndagens möte med Örebro är knappast troligt.

– Det är väldigt svårt att säga när jag är tillbaka. Det är mycket som måste falla på plats. Det känns i alla fall som att det går åt rätt håll. Direkt efter det hände kunde jag knappt stödja på foten. Nu kan jag gå normalt, jag kan belasta foten mer i dag än jag kunde i går. Sedan hur lång tid det här tar är jättesvårt att svara på.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.