Nina Johanssons spellista

Av: Nina Johansson

Publicerad:
Uppdaterad:

MUSIK

Alla musiknördar älskar listor.

Så varje december gör jag en spellista över året som ett slags bokslut. Inte bara av favoritlåtar utan av alla låtar som på något sätt ÄR året som gått. Sommarplågor, Så mycket bättre-hits, genombrott och samarbeten. Varje år har sitt eget härliga soundtrack. För mig gjorde Lana Del Rey, Kendrick Lamar, Usher och en liten, liten Bieber mitt 2012 till ett grymt bra år. Dessutom var det ett år där svenskarna tjusigt tog över partyscenen med hjälp av Swedish House Mafia, Icona Pop och Avicii.

2012 var också ett år för tonåringarna. Bieber, Swift och One Direction toppar både listorna och tonårshjärtan världen över. Varje år har naturligtvis också ett gäng låtar som man efter alldeles för många radioroteringar önskar aldrig hade sett gryningen. För mig kommer årets sådana låtar från Carly Rae Jepsen, Bruno Mars och i stort sett allt som har med Pitbull att göra. Det är mitt bokslut 2012. Låt oss nu fira in 2013 som sig bör: Gangnam Style.

Skaffa WiMP gratis!

Fler tips. Fler rekommendationer. Mer musikinspiration. Helt gratis.

Aftonbladet inleder nu ett samarbete med WiMP som gör det möjligt för dig som läsare att även lyssna på musiken som Aftonbladet skriver om. Det enda du behöver är ett gratis konto på WiMP.

SÅ HÄR GÖR DU:
Gå till www.wimpmusic.se och klicka på ”Prova Gratis”. Följ sedan instruktionerna för att skapa ditt WiMP-konto.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN