Gunilla Persson rasande på mammans vårdare

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

En enkel förkylning gjorde Gunilla Persson rasande.
Inför tv-kamerorna kastade Hollywoodfrun ut sin mammas vårdare.
– Jag blev orolig att hon skulle smitta mamma och mamma dör, säger hon till Nöjesbladet.

I kvällens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" på TV3 blev Gunilla Persson fullständigt rasande på sin mammas vårdare Djordjica "Dodde" Djordjevic.
Orsaken är att Dodde åkt på en förkylning.
– Mamma kan dö om hon blir förkyld, säger Gunilla Persson i programmet.

”Har du nervösa problem”

När "Dodde" började gråta under utskällningen gick Gunilla till ytterligare en attack:
– Har du nervösa problem, för har du en bakgrund av att vara labil så är du helt fel person? För jag känner att du kanske är ett nervöst vrak.
Hollywoodfrun tycker inte att hon överreagerade.
– Du ska se när det är kraftiga reaktioner. Då vill du inte vara i samma rum som jag, det där var ingen kraftig reaktion. Det var bara ett samtal. Vårdaren till min mamma har mammas liv i sina händer. Då kan man inte sitta och jamsa med, säger hon till Nöjesbladet.
I programmet får Gunilla Persson Djordjica Djordjevic att ta sin väska och lämna huset inför tv-kamerorna. Men snabbt drabbas hon av dåligt samvete.
– Hon är i alla fall mitt ansvar för hon är 20 år gammal. Om det händer henne nånting så är det mitt fel, säger den svenska Hollywoodfrun i programmet.

Bad om ursäkt

Gunilla hämtar tillbaka sin mammas vårdare och ber om ursäkt.
– Jag var ledsen för att hon hade missförstått mig. Sen blev det bra och hon stannade hos oss länge efter det här. Men jag hyrde in en till vårdare skulle hjälpa att ta hand om min mamma, jag vågade inte riktigt lita på att Dodde skulle klara för trycket efter händelsen. Och Dodde kände likadant, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.
I programmet kommenterar ”Dodde” Djordjevic händelsen:
– Nu har hon bett om ursäkt och det är jag väldigt tacksam för, för det visar att hon är en bra person och det har jag sagt hela tiden, säger Dodde.
Gunilla Persson ger Doddes framtida arbetsgivare rådet: håll hårt i henne.
– Jag ger Dodde de allra varmaste rekommendationer. Om det är någon som behöver se referenser så ställer jag gärna upp. Hon var här av rätt anledning och det var att hjälpa min mamma. Jag tycker väldigt mycket om henne, säger hon.

Publicerad: