’Inte ens Ibrahimovic var tillräckligt bra ...’

avMartin Tolén

Publicerad:
Uppdaterad:

Agentens nya attack mot Guardiola: ”Bytt till United”

Foto: TT

Yaya Touré sitter i Pep Guardiolas frysbox.

Nu dömer agenten Dimitri Seluk ut spanjorens val.

– Å andra sidan var inte ens Zlatan Ibrahimovic tillräckligt bra för Pep, säger Seluk.

Yaya Touré, 33, är inte Pep Guardiolas favoritspelare.

En gång i tiden bortprioriterad i Barcelona och när Guardiola nu tagit över Manchester City har Touré hamnat i frysboxen där han bland annat petats från Champions League-truppen.

Men nu ryter agenten Dimitri Seluk ifrån.

”Inte ens Zlatan räckte”

Efter att tidigare pratat nedvärderande om Guardiolas tränarkompetens ifrågasätter agenten Guardiolas val att frysa ut mittfältaren – vilket drabbat flera stjärnspelare genom åren.

– Yaya är i väldigt bra form och redo för spel. Jag tror att han tappat sju kilo, men det kanske inte är tillräckligt bra för Guardiola. Men å andra sidan var inte ens Zlatan Ibrahimovic tillräckligt bra för Pep ..., dundrar Seluk enligt Daily Mail.

Guardiolas behandling har även fått Touré att bestämma sig: Han vill bort från Manchester City i vinter.

– I januari kan Yaya skriva på ett förhandskontrakt med andra klubbar. Han kommer att ha många erbjudanden, både från Kina och USA förstås, men vi kommer även få erbjudanden från England och övriga Europa, säger ivorianens agent.

Lämnat City – för United

Och enligt Seluk har även Manchester Citys anställning av Pep Guardiola samt spanjorens behandling av Touré fått hela Afrika att vända City ryggen – för att i stället stötta värsta rivalen Manchester United.

– City kommer att tappa miljontals supportrar från Afrika på grund av Guardiola. Nu kommer de heja på Manchester United i stället. Flera människor i Afrika säger att de aldrig någonsin kommer att se City på tv igen, säger Seluk.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM